miercuri, 19 martie 2008

Ce este "Miercurea fara cuvinte"Miercurea , pe internet, bloggerii care participa la "Wordless Wednesday" ( "miercurea fara cuvinte"), posteaza pe blogul lor o fotografie (de preferinta proprie, si nu luata de pe net) care nu are nevoie de explicatii. De aici si titlul "wordless"- adica "fara cuvinte". Se considera ca fotografia vorbeste de la sine, astfel incat nu mai e nevoie de o descriere. Desigur, daca cineva doreste sa adauge cateva cuvinte nu e nici o problema.


Mi s-a parut o idee interesanta, pe care am preluat-o, puteti vedea postarea aici . Asa ca va astept aici pe "Dulce casa" in fiecare miercuri, pentru a pune linkul catre postarea voastra in casuta lui "Mr. Linky", astfel incat cei care doresc sa va poata vizita.

Daca doriti, puteti adauga grafica de mai jos in postarea voastra ( o salvati in computer si apoi o incarcati pe blogger).

Photobucket

Va astept cu drag in fiecare miercuri Photobucket.

edit: m-am gandit ca poate e necesar sa mai detaliez un pic, si o sa ma folosesc de o metafora pentru a explica mai bine - tipul acesta de postari se aseamana cu o compunere pe o tema data, ceruta unei clase de elevi. Toti scriu despre acelasi subiect, dar diferit, in functie de creativitatea proprie. La urma toate caietele se strang pe catedra (sa zicem), si cine doreste sa citeasca o compunere, doua, sau chiar pe toate, le gaseste acolo.
Pe internet exista mai multe teme care circula printre bloggeri- de exemplu, una dintre ele, care la fel, imi place foarte mult, este "Show and tell friday", gazduit de Kelli- ultima "editie" o puteti vedea aici.

Irina

2 comentarii:

  1. Iri,ma incanta ideea! Doar ca nu prea am inteles ce trebuie sa fac. Pun o poza la mine pe blog (poate fi orice fel de poza, sau una facuta de mine?), apoi adaug linkul in casuta de pe blogul tau? Trebuie sa adaug si eu casuta aceea?

    RăspundețiȘtergere
  2. Irinuca, da, pui pe blogul tau o fotografie facuta de tine, care crezi tu ca vorbeste mai mult decat cuvintele :), apoi, in casuta "mr. linky" de aici pui linkul catre postarea ta, ca sa poti fi vizitata. Si daca vrei, poti face in fiecare miercuri chestia asta :).

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.