duminică, decembrie 29, 2019

Jurnalul saptamanii { 2019 : s.52 /52 }


♥ PENTRU SAPTAMANA...
52 din 52, 23 -29 decembrie 2019, e ultimul jurnal de anul acesta :) .Anul viitor o sa-mi fac un grafic in bujo, ca sa vad cate  jurnale o sa scriu :)

♥ VREMEA...
a fost destul de calduroasa, nu a coborat sub 0, pana azi-noapte, cand a inghetat, iar acum ningeee :)) - e aproape ora 18 :)





♥ MA GANDESC ...
la planurile pentru anul viitor, abia astept un nou inceput :).Vreau sa imi completez bujo-ul pentru anul urmator, dar m-am hotarat sa imi cumpar un planner gata facut, fiindca imi ia mult timp sa il liniez pe cel actual. Iar agenda de acum este foarte grea, asta e un lucru care nu imi place la ea. Am nevoie de o agenda usurica, sa fie usor de purtat peste tot. Dupa indelungi cautari, m-am hotarat la asta :



O sa dureze ceva pana ajunge, dar abia astept :).

♥ SUNT RECUNOSCATOARE PENTRU...
zapada, ma bucur ca ninge, desi e mai greu cand e vorba sa iesim din casa.

 ♥ UNUL DIN LUCRURILE MELE PREFERATE...
pachetelele de primavara...aluatul crocant , proaspat prajit, e minunat :).Am facut azi, umplute cu taitei si cu legume chinezesti, si as face maine cu carne .

 ♥ CE MAI MESTERESC/CREEZ...
mesteresc la blog :)), ca fiind atatea sarbatori nu am tricotat/crosetat/cusut nimic. Vreau sa fac ordine la fire si materiale, sa-mi organizez proiectele si sa ma gandesc la ce vreau sa fac anul viitor. Cred ca o sa incep cu hainute pentru papusi, ca sunt cam dezbracate :)) si m-a rugat Ale sa le redresez garderoba :)).

♥ CITESC/MA UIT/ASCULT...
Citesc tot ,,Inalta chemare a femeii,, de Elizabeth George. Imi place mult, imi notez ce mi se pare folositor si as vrea sa aplic. Vreau sa o termin zilele astea.Imi doresc ca anul viitor sa citesc zilnic, in fiecare seara, macar cate o ora. Anul asta n-am prea pus mana pe carte :)).

Ne-am uitat la KLAUS pe Netflix, foarte dragut, recomand :)



♥ UN CITAT PREFERAT...
etsy.com (stephanieryanart)


♥ DIN BUCATARIA MEA SAPTAMANA ASTA...
cartofi la cuptor, cu carnaciori, sunculita si rozmarin


  pachetele de primavara cu dulceata de ardei iute


 tarta elvetiana cu mere si cu sos de vanilie



 ♥ DIN GRADINA MEA ...
mai am o punga de trifoi, ar trebui sa o seman, inainte de a ingheta totul.Avem niste vecini noi,  tot din oras vin :)), si doamna imi povestea incantata de ceapa ei care a dat coltisori deja - si mi s-a facut dor de gradinareala :)).


♥ MI-A PLACUT...
imaginea asta de pe pinterest, parca as fi eu asteptand  zapada :))





♥ PLANURI PENTRU SAPTAMANA VIITOARE...
Reveliooon, Revelioooon :)). Gatim pentru masa de Revelion,  citesc,  ma plimb cu fetele , facem hainute pentru papusi :) si ne uitam la filme de sezon.

♥ O FOTOGRAFIE/MAI MULTE DE SAPTAMANA ASTA ... 

   ...cum era afara vineri :)....



....zambilute la fereastra...


...din casuta papusilor...


....un cadou frumos, primit de la Alexandra (Ghemuletul incalcit), la un schimb de calendare de advent cu fire de tricotat :).O sa va povestesc pe larg in alta postare....



....o decoratiune pe care am cumparat-o de la profi, era la reducere - o tin pe biroul meu, mi-e asa de draga, e frumusica tare :)



Va doresc o zi minunata si multumesc pentru vizita!
Irina


!Iti mulțumesc ca vizitezi Dulce Casa!Daca ti-a placut acest articol poti il poti impartasi altora folosind butoanele de mai jos :). Deasemenea, poti vizita si aprecia pagina de Facebook sau pe cea de Instagram a blogului.


4 comentarii:

  1. O bucurie jurnalul tău, ca întotdeauna! Nu mai văd blogroll-ul în schimb, ai renunțat la el?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu, e in partea de jos a coloanei cu linkuri.Nu se vede? daca intri de pe telefon, apasa pe cele 3 liniute din stanga sus, si se afiseaza coloana cu linkuri

      Ștergere
  2. La Multi Ani, Irina, tie si dragilor tai!
    Sanatate multa, bucurii si realizari dragi!
    Si multa inspiratie in scrierea blogului tau!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Irina, sa fii sanatoasa, iubita si plina de inspiratie. Iti doresc un An Nou frumos, linistit!

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.