♥ Particip la

LUNEA CASATORIEI

   Daca e luni vorbim despre casatorie ...sau cel putin o sa ma stradui sa aduc vorba :).
Am gasit cateva bloguri foarte interesante, cu sfaturi care mi s-au parut de folos, si in fiecare luni sper sa reusesc sa traduc cate un articol referitor la acest subiect.
                                                                        INVITATIE
cred ca ar fi interesant daca lunea am citi pe mai multe bloguri despre casatorie. Daca doriti sa participati cu o postare  la lunea casatoriei (idei, sfaturi, traduceri, fragmente de lectura, recomandari de carti) puteti folosi bannerul de mai sus, si incepand cu lunea viitoare, o sa pun un formular unde veti putea lasa link-ul.

 


YARN ALONG

Daca e miercuri, e Yarn Along.
 In fiecare miercuri cele care iubesc tricotatul/crosetatul si lectura sunt invitate sa posteze pe blogul lor, sau pe grupul de pe  flickr, o fotografie cu ce au pe andrele/croseta, si cu cartea pe care o citesc, si sa lase linkul la Ginny pe blog.SAMBATA ROZ


Am găsit pe un blog o provocare ce mi-a plăcut - în fiecare sâmbătă să postezi imagini cu ceva roz care îți place. Nu trebuie neapărat ca rozul să fie printre culorile tale preferate. Imaginile pot fi din natură, din călătorii, ceva ce ai lucrat manual, sau obiecte pe care le ai în casă.
Eu am început să îndrăgesc rozul tot mai mult, deși altădată nu se număra printre preferințele mele- și am o grămadă de idei roz în cap :)), pe care o să încerc să le postez în fiecare sâmbătă. Dacă participați la Sâmbăta Roz lăsați un link la comentarii, ca să fiți vizitate.