♥ Publicitate&Sponsori

Cand am inceput sa scriu acest blog, in 2007, am facut-o pentru a impartasi din experientele, trairile si interesele mele. A fost si va ramane in continuare un blog personal si  destul de eclectic, deoarece interesele si hobby-urile mele sunt destul de variate :), plus ca trecerea timpului ma schimba, deci implicit si ceea ce scriu pe blog va fi marcat de acest lucru.

Am avut (si probabil voi mai avea) perioade aglomerate ale vietii in care blogul nu a fost o prioritate pentru mine, dar intotdeauna m-am reintors la el cu drag, in primul rand pentru mine, dar si pentru toti cei care ma urmaresc, pentru mica comunitate care s-a tesut aici.

Deoarece de-a lungul timpului am investit mai mult timp si resurse in mentinerea lui, mi s-a parut corect ca, la un moment dat, sa introduc adds-uri, pentru a beneficia si de o mica rasplata financiara a efortului meu.Acest lucru este precizat in coloana din partea stanga a blogului.

Desigur, pe blog exista si un buton de paypal pentru toti cei care considera ca s-au folosit de continutul scris de mine si le-ar place sa imi faca cinste macar cu o cafea :), cum se zice prin alte tari :). Desi am observat ca, deocamdata, romanii nu sunt obisnuiti sa faca astfel de gesturi :), poate vreti sa schimbati acest lucru.

Pentru toti cei care sunt interesati de reclama pe Dulce Casa, trebuie sa spun urmatoarele :

Nu scriu postari - reclama si nici nu fac review-uri la produse, si nu accept postari cu continut impus.
Am initiat un mic program de sponsorizare, pentru sit-uri sau produse care se potrivesc cu profilul blogului meu , care imi plac si cu care am avut experiente pozitive.
Acest program ofera posibilitatea plasarii unui banner publicitar pe coloana din stanga, in partea de sus si/sau un articol de recomandare a sponsorului, care contine linkuri si imagini ale produsului/produselor, pe o anumita perioada de timp.
 Nu recomand produse sau sit-uri in care nu am incredere si nu scriu in sistem barter (adica sa-mi trimiteti produsul si eu sa scriu despre el)
Toate articolele mele sunt scrise in maniera personala si ilustrate, pe cat posibil, cu imagini proprii (daca e cazul).


Daca doriti sa fiti sponsor al blogului Dulce Casa si sunteti interesat de amanunte, puteti sa ma contactati pe dulcecasa07@gmail.com.

Va doresc o zi frumoasa si va multumesc pentru vizite si pentru sustinere!

Irina

Comentarii