Meniul saptamanii 14-20 ianuarie
Luni
mancarica de cartofi cu smantana si marar
oua umplute, cu maioneza
Marti
peste prajit, cu mamaliguta si usturoi
bors de legume
Miercuri-post
bors de legume (de marti)
Joi
Vineri -post
fasole batuta, cu muraturi
Sambata
bors de perisoare cu smantana
Duminica
ficatei la cuptor
cartofi piure
salata de varza rosie
Mic dejun, cina
lapte cu orez/paste/gris, ceai si paine cu unt (sau unt de arahide),
cascaval, zacusca, bruschete cu ciuperci
Desert
fructe (mere, portocale, grefe, banane, kiwi), nuci, alune
Cum pregatesti meniul chinezesc, cel cu ananas?
RăspundețiȘtergereUna din schimbarile pe care mi le doresc in viata mea e strans legata de termenul ,,organizare''. Am urmat cateva din sfaturile tale si vad ca lucrurile sunt mai simple acum. Mi-am facut chiar si un plan de economisire. Sa vedem ce-o iesi.
RăspundețiȘtergereAdriana, uite reteta
RăspundețiȘtergerehttp://dulcecasa.blogspot.ro/2012/04/porc-cu-ananas.html
Multumesc!
RăspundețiȘtergere