duminică, martie 09, 2014

Jurnalul unei femei simple (12)

 
 
Jurnalul a fost adus  in blogosfera romaneasca de Corcodusa.
 
PENTRU ASTAZI...
9 martie 2014, duminica, ora 17.00

♥  Afara...
bate vantul si e rece. Dimineata am vazut cateva raze de soare stralucind printre nori, si char imi faceam sperante ca, in ciuda prognozei meteo, nu va fi innorat.Din pacate cerul e tot plumburiu, dar cel putin nu mai ploua.

Ma gandesc ...
 ca a trecut o saptamana si nu am avut deloc chef de blog sau internet. Mi-am petrecut dupa-amiezile pe canapea, crosetand. Vremea asta ploioasa si rece parca mi-a taiat entuziasmul pentru orice altceva.
 
Sunt recunoscatoare...
pentru soare si lumina.

In bucatarie... 
 n-am pregatit nimic deosebit.

Ce mai mesteresc/creez...
...of, asa de putin timp si atat de multe fire si idei :)). Am terminat fata de perna cu iz de primavara, am crosetat o caciulita, lucrez la paturica, am inceput un sal si inca un proiect despre care nu zic nimic, dar pun o fotografie - sunt curioasa, ghiceste cineva despre ce este vorba? :)





Intentionez sa ...
fac o comanda de arbusti fructiferi.

Citesc...
... "12 luni in gradina" de K. Ploberger.

Sper...
  sa fiu mai eficienta in ceea ce priveste modul in care imi organizez timpul.

Abia astept sa...
sa se imbunatateasca vremea ca sa putem gradinari.

Am invatat(invat) ...
sa fac o caciulita crosetata.

Prin casa...
copiii coloreaza si deseneaza.

Ma intreb...
...cand as putea sa plantez arbustii fructiferi. Se anunta in continuare ploi si vreme rece.Nici nu stiu, sa ii cumpar acum sau sa mai astept pana in aprilie?
 
  Un citat preferat pentru azi...
,,De câte ori eşti nemulţumit, de câte ori eşti neliniştit, de câte ori ai pretenţii, de câte ori îl judeci pe altul, de câte ori osândeşti pe altul, de câte ori îl jigneşti pe altul, de câte ori vrei să-l pui la punct, de câte ori te sileşti să-l asupreşti şi să-l faci mai mic, de-atâtea ori să ştii că n-ai smerenie.
Trebuie să ne cercetăm pe noi înşine dacă am împlinit această cerinţă: dacă am ajuns să fim cu sufletul eliberat de orice ură, de orice nemulţumire, de orice răutate, de orice gând de răzbunare, de orice împotrivire, de orice chip al mâniei şi al răutăţii.'' parintele Teofil Paraian


Unul din lucrurile mele preferate...
nucile
 
Cateva planuri pentru restul saptamanii...
sa ajung la o mercerie.

O fotografie de astazi...
 nu e de astazi, dar sper ca nu se supara nimeni :). Va amintiti de darul de blog -surpriza din luna decembrie?Iata ce a primit Andrea din partea mea : o carte a Sf. Teofan Zavoratul, o ceasca pentru ceai, un ceai aromat, o cutiuta pentru pastrat ceaiul si zahar candel :)


Irina