Meniul saptamanii 4 - 10 febr.
Luni
supa-crema de dovleac
placinta cu cartofi (in foi)
iaurt
Marti
gnocchi de cartofi cu sos de rosii si parmezan, la cuptor
salata de cruditati
Miercuri-post
supa-crema de linte
varza calita, cu paste integrale
Joi
macrou la cuptor, cu unt
mix de legume la abur
salata de cruditati
Vineri -post
mancarica de fasole cu mamaliguta
salata de cruditati
Sambata
bors de sfecla cu smantana
pilaf de pasare
salata de cruditati
Duminica
la fel ca sambata
Mic dejun, cina
de dulce:
sana cu fulgi de porumb sau crutoane
ou fiert/prajit, omleta
ceai, paine cu pateu de peste/ficat
de post
musli cu lapte vegetal
suc de legume (radacinoase, varza, cartofi) si fructe(mere)
smoothie de fructe si legume
Desert
fructe (mere, portocale, grefe, banane, kiwi),
nuci, alune de padure, migdale
Irina