duminică, septembrie 30, 2018

Jurnalul unei femei simple {2018: s. 39/52}


adus in blogosfera de Corcodusa


  PENTRU ASTAZI...  
duminica, 29 septembrie 2018


♥  AFARA...
 ieri dimineata a fost frumos, desi cam rece, dar spre seara a inceput sa bata rau vantul, iar acum e innorat, rece si vant.Oricum, s-a mai incalzit, fata de zilele trecute cand a fost foooarte frig pentru perioada asta.Mai ales ca am trecut brusc la frig, de la calduri de 30 de grade. 





 MA GANDESC...  
 ca in octombrie as vrea sa incetinesc ritmul si sa ma pun pe lista de prioritati :)).Ca femeie este foarte usor sa uiti de tine si sa te ocupi intai de problemele si de nevoile celorlalti. Nu as vrea sa ajung in momentul acela in care corpul sau vreo intamplare din viata sa-mi spuna STOP. Mai bine spun eu stop inainte :).
Si ma gandesc ca as vrea sa scriu mai des pe blog, dar ma intreb daca o sa reusesc acest lucru, avand in vedere ca am inceput sa scriu postarea asta IERI DIMINEATA si inca nu e gata :((


 SUNT RECUNOSCATOARE...
pentru ultima-ultima zi de sezon pe care am petrecut-o la mare (duminica trecuta). A fost absolut minunat, desi cam friiiiig...





♥ IN BUCATARIE...
am gatit ieri si sper sa ajunga mancarea macar pana maine :)).Am terminal cu schimbarile si cu modificarile, cel putin pentru moment :)).


 CE MAI MESTERESC/CREEZ...
nimic nou de adaugat la capitolul asta, pur si simplu nu am avut timp.Dar va arat cateva poze cu ia pe care am inceput-o acum aproape doi ani, cred si pe care as vrea s-o termin pana pe 1 decembrie.. O scot la lumina, poate-poate mai lucrez la ea.Bine, am mai multe ii incepute, sunt de groaza la capitolul asta, incep si nu termin :((. Va trebui sa iau niste masuri in privinta asta.





 CITESC...    
,,Puterea intentiei" de W. Dyer. In fine, e mult spus citesc, mai bine zis o port dupa mine de colo- colo :)).





 IMI DORESC... 
 aceleasi lucruri ca si saptamana trecuta :)).In plus, vreau sa reiau provocarea de octombrie ,,Caminul tau, un colt de rai", dar intr-o varianta noua, creata de mine. Provocarea se va concentra nu doar pe camin, ci si pe noi, cele care transformam locuintele in camine :). Anul acesta va provoc la putin rasfat si grija de sine :).


♥ AM INVATAT ... 
sa imi verific zilnic agenda :)



 UN CITAT PREFERAT PENTRU AZI...

Imagini pentru release quotes


Ma eliberez chiar acum de stres si de ingrijorare, si ma concentrez pe ceea ce ma face sa ma simt bine.


♥ O FOTOGRAFIE*MAI MULTE :)  DE SAPTAMANA ASTA...








Va doresc o zi minunata si multumesc pentru vizita!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCLkU8N5FJqNnubp9cfN0gutdvtkXKth90CYPmRjoimq5WbmhwCXdsVZBwbPtBNDGvE2qIDd5JoLNTHnqfPFyWyDgzmpdZV6w-TORCA7yup4TTaH0S422hfeOo5ONz4bdfJF929sXnW60/s1600/e1.jpg

12 comentarii:

  1. Este greu să realizezi tot ce îți propui sau începi ca activități ! Ar fi bine să reuşeşti să îți acorzi, personal, mai mult timp...
    Îți doresc multă, multă sănătate (în această perioadă cu schimbări atât de bruște de temperatură) ! Mult succes în tot ce dorești tu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc la fel!asa este, uneori este greu, dar nu trebuie sa renuntam cand ne propunem ceva. Conteaza perseverenta.Mult succes si tie, si o toamna frumoasa!

      Ștergere
  2. Mulțumim Irina! Mă bucur mult că ai început din nou să scrii pe blog! Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia asteptam sa vina octombrie, sa particip la provocarea..din ce scrii aici, anul asta pare mai interesanta, asa ca abia astept sa vad ce ne pregatesti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, da, asteptam provocarea...

    RăspundețiȘtergere
  5. Modelul de ie este exact ca al meu...si a mea sta cumintica si asteapta sa o continui....e inceputa de mai bine de un an...sper in curand.
    Foarte frumos salul tau eu il asociez cu vara...cu un pepene😁

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumoasa este ia !Am si eu una in lucru,vreau sa-mi fac timp saptamana aceasta sa cos putin.

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.