luni, decembrie 31, 2018

Cuvantul anului 2019


E al SASEALEA an de cand am inceput sa imi aleg cuvantul anului si pot sa spun ca, cel putin pentru mine, e un obicei foarte folositor. De multe ori, de-a lungul anilor care au trecut, am revenit la cuvantul ales,  pentru a-mi recapata directia si viziunea.
Cuvantul meu pentru 2018 a fost ,,pasiune,, si cand l-am ales am avut in minte ideea de a pune suflet si a ma implica total in tot ceea ce fac. Tragand linie pot spune ca da, am pus pasiune in tot ce mi-am propus in 2018 si am avut foarte multe reusite.Am si muncit foarte mult - e foarte adevarata vorba care spune ca nu exista lift catre succes, trebuie sa urci pe scari  )).
Cuvantul ales pentru 2019 este A PROSPERA. 



Conform DEX

A PROSPERÁ, prospér, vb. I. Intranz. A se afla sau a se dezvolta în condiții fericite, favorabile; a înflori, a progresa. [Prez. ind. și: prosperez] – Din fr. prospérer.; a propăși căruia îi merge bine; înfloritor

Legat de cuvantul anului mi-am ales si versetul anului - urarea Sf. Apostol Ioan catre ucenicul sau Gaiu
 ,, Iubitule, mă rog să ai spor (sa prosperi- nota mea) în toate şi să mergi bine cu sănătatea, precum bine mergi cu sufletul. ,,
3 Ioan 2

Prosperitatea tine foarte mult de noi - aducem prosperitatea in vietile noastre prin modul in care gandim si prin modul in care actionam.In 2019 mi-am propus sa prosper in toate domeniile vietii mele ( sufletesc, familial, fizic, material), facand in acest sens tot ceea ce tine de mine- adica alegeri bune, pozitive, corecte.
Prosperitatea tine foarte mult si de Dumnezeu, fiindca avem nevoie de ajutorul Lui pentru a spori in toate.

Tu ce cuvant ti-ai ales pentru 2019?
Scrie despre el pe blogul tau si lasa linkul in colectia deschisa pana pe 31 ianuarie, sau lasa un gand la comentarii.
(Daca n-ai ales nici un cuvant inca, ai aici un mic ghid.)