luni, ianuarie 10, 2011

Azi...

Dragostea începe în cămin, și nu e vorba de cât de multe facem...ci de câtă iubire punem în ceea ce facem.

Maica Tereza

La fiecare început de an obișnuiesc să fac un mic bilanț - ce am realizat anul trecut, și ce îmi doresc pentru anul care începe. Pentru 2011 nu îmi propun prea multe - îmi doresc doar să caut să mă bucur  de lucrurile simple - familie, cămin, credință, natură. Lucruri pe care de multe ori le neglijăm încercând să atingem ceea ce credem noi că ar fi scopuri mai înalte.


Îmi doresc să petrec mai mult timp alături de cei dragi, să am o casă mai curată și mai organizată, să citesc mai mult, să creez lucruri drăguțe, să mă plimb prin natură, să aflu și să învăț lucruri noi.



Viața e un dar prețios, pe care nu trebuie să-l risipim- aș vrea să-mi amintesc asta zilnic.



Vă doresc o săptămână frumoasă,
Irina

9 comentarii:

  1. Te inteleg perfect si sunt de acord cu tine. Eu mi-am propus cam la fel. Si pentru ca stiu ca nu-i usor, mereu intervine ceva care ne ia avantul, iti doresc sa fii consecvanta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Super-obiective, nici nu trebuie mai mult ca sa fim macar putin fericiti si multumiti. Poate doar sa ne rugam pentru sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Succes în îndeplinirea dorințelor, care l-a prima vedere nu par greu de realizat, dar intotdeauna din cauza vietii agitate pe care o traim acum lucrurile normale se realizeaza mai greu.
    Frumoase fotografii!!!!
    Dana

    RăspundețiȘtergere
  4. Of, de-aia imi place mie de tine! Tot anul trecut m-am lasat coplesita de unele lucruri prin care mi-a fost dat sa trec si am realizat intr-un tarziu ca atata frumusete avem si ne putem creea in jur incat cele rele nu merita lasate sa ne darame...Cam tot ceea ce iti doresti tu mi-am dorit si eu, chiar daca presimt ca ma asteapta un an mai plin decat cel trecut (sper doar sa ne fereasca Domnul de necazuri!). Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Admir capacitatea ta de a face pe altii sa viseze frumos macar ...daca nu reusesc sa iti urmeze in totalitate ... desi anul trecut am fost absenta din viata cu capul in nori destul de negrii ...sper sa recuperez avantul pe care il aveam mai de mult si de care esti in mare parte responsabila...Ce pot spune: Sa te tina Domnul sanatoasa sa iti dea ce stie ca ai nevoie si sa iti inmulteasca harul cu care pui fiecare picatura de poza sau litera pe acest blog ...
    Multa bucurie iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa sa fie!!! Voiam sa-ti arat un blog care imi place mult si cred ca si tie o sa-ti placa ;) Poate il stii deja. E superba familia asta: http://www.soulemama.com/soulemama/2011/01/the-rhythm-of-family.html
    Un An Nou Fericit!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Irina ca mare dreptate ai! Cam asta a fost si in mintea mea cand "am tras linie" la sfarsit de an :) totusi nu am determinarea ta si aici trebuie sa lucrez si de aceea te citesc :) caci imi iau avant macar pentru un timp :)!

    RăspundețiȘtergere
  8. Alina, multumesc. Succes si tie.

    Laura, asa e. Sanatatea e tare importanta, Doamne ajuta s-o avem.


    Dana, multumesc.

    Mari, iti doresc un an numai cu bune- desi relele isi au rolul lor in viata :)...

    Adriana, Doamne ajuta! si tie

    Gabriela, multumesc. IMi era dor de tine. Sper ca totul e in regula cu voi. Abia astept sa bloguiesti din nou, mai ales ca ai ce povesti. Te imbratisez cu drag.

    Lena, nici eu nu sunt foarte determinata, dar incerc sa trag de mine :)

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.