sâmbătă, aprilie 09, 2011

Sambata RozDespre Sambata Roz aici.


 Iata ca am ajuns din nou la sfarsit de saptamana. Dupa cinci zile de munca cum altfel poate fi sambata decat roz? :)) Azi a fost o zi destul de schimbatoare in Bucuresti- ba nori, ba soare, dar macar n-a plouat, asa ca am iesit sa admiram pomii infloriti.
Primavara a venit, in sfarsit. Cam tarziu anul asta, dar a venit totusi. Am ajuns acasa si, dupa ce am terminat treburile, m-am asezat sa mai lucrez un hexagon la paturica mea de primavara. Alaturi - o ceasca de ciocolata calda, si un buchet parfumat de zambile roooz :).
Si ca sa nu ies din cadrul primaverii si al pomilor infloriti, am folosit cescuta cumparata din micul magazin elvetian de portelanuri. Intai m-am asigurat ca nu e nici un copil prin zona,
chiar nu-mi doresc s-o vad cioburi :))
Va doresc un sfarsit de saptamana placut, si o sambata cat mai roz !


Irina

7 comentarii:

 1. In sfarsit vedem cescuta:) E tare draguta...Banuiesc ca are un gust mai bun tot ce bei din aceasta cescuta. Am iesit si noi ieri si am admirat pomii infloriti, sunt minunati...Am fost si la o expozitie de flori si am stat vreo 2 ore pe acolo:).

  RăspundețiȘtergere
 2. La noi nici macar pomii nu au inflorit , desi in Dobrogea venea mai devreme primavara .Cescuta este superba . Cred ca este o adevarata placere sa bei din ea .

  RăspundețiȘtergere
 3. What a lovely cup! We have cherry blossoms in front of our house, such a sign of spring! I have a stamp set with them that I am going to use for some cards today, they are so lovely!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce cescuta faina!!! Sunt invidioasa :))

  RăspundețiȘtergere
 5. cescuta ta imi lasa gura apa! care magazin elvetian?

  RăspundețiȘtergere
 6. Tare mult imi plac cescutele tale. Am inceput si eu sa le dau la copii sa bea cacaua sau laptele din (singurele) cescute asa frumoase pe care le am. Ma tot uit prin magazinele in care imi fac cumparaturile cautand sa ma mai inspire vreunele pe care sa le cumpar, dar cred ca in final imi voi face timp sa merg prin magazine de portelanuri.

  RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.