duminică, mai 01, 2011

Inceput de mai


Bun venit lunii mai!
se pare ca anul asta am avut parte e o primavara tarzie, vad ca frigul si norii nu vor inca sa ne paraseasca. Dar acest lucru are avantajele lui- putem savura pentru mai mult timp pomii infloriti, si verdele crud al ierbii.



Am inceput luna cu o plimbare pana la manastirea Comana - in apropiere de Bucuresti. Capitala are niste vecinatati foarte frumoase, din pacate accesul la ele este extrem de dificil, din cauza drumurilor facute praf.



Am schimbat cu placere, chiar daca pentru scurt timp,  peisajul sufocant al blocurilor cenusii pe micul colt de rai de pe malul Neajlovului.


Pentru copii atractia principala a fost curtea de pasari, unde am putut admira pauni, fazani si tot felul de gaini si porumbei de rasa.


A fost o zi foarte placuta, fara mici, fara manele, fara imbulzeala si aglomeratie, cum  e de obicei de 1 mai in jurul Bucurestiului.


Sper ca ati petrecut o zi frumoasa la acest  inceput de mai, si va doresc o luna binecuvantata, cu spor si ajutor de la Dumnezeu in toate!


Irina

Un comentariu:

  1. Luna mai e preferata mea, chiar dacă vremea nu ne este prietenă anul acesta, să ne bucurăm de frumusețea naturii și de darurile de la Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.