marți, martie 01, 2011

Final de iarnă


Nu contează cât de lungă e iarna, primăvara va veni cu sigurantă.
-proverb -
Da, știu, afară e un ger de crapă pietrele, ba chiar fulguiește nițel, și eu vorbesc de finalul iernii :). Dar știm cu toții că baba Dochia își aruncă cojoacele unul câte unul zilele acestea.

Toată lumea împarte mărțișoare, iar noi nu am făcut excepție. Am observat că încep să se poarte mărțișoarele realizate prin forțe proprii, ceea ce mi se pare îmbucurător - poate că lumea începe să realizeze că altă valoare are un obiect în care pui suflet și timp, decât unul realizat în serie.
Eu am croșetat niște floricele micuțe, și Ilinca a fost foarte încântată. Când i le-a dat educatoarei a ținut să spună că mami le-a făcut :)).
Deși afară vremea e mohorâtă, narcisele din casă însoresc bucătăria, și o umplu cu mirosul teribil de primăvară. Le-am descoperit azi dimineață la o femeie din piață, ascunse într-un colț și pe cale să înghețe.

E 1 martie, așa că am început  să croșetez la păturica de care vă vorbeam aici.Bumbac viu colorat, o ceașcă de ciocolată caldă cu lapte, narcise aurii - odihnă pentru minte și suflet.
Vă doresc o primăvară fericită!
Irina