duminică, ianuarie 20, 2019

Jurnalul unei femei simple { 2019 : s.3/52}


 


 PENTRU ASTAZI... 
 Duminica, 20 ianuarie 2019

♥  AFARA...
 e placut, nu e chiar asa de frig, dar e innorat.

MA GANDESC...
 la niste schimbari pe care vreau sa le fac in dormitor, pentru a ne imbunatati calitatea somnului.In vara am schimbat patul dublu cu o canapea tip divan si se pare ca nu  a fost o idee prea buna :).Desi imi place ca o pot strange in timpul zilei, nu se doarme prea bine pe ea.Imi place aranjamentul din imagine, e asa de placut si odihnitor|!SUNT RECUNOSCATOARE..
pentru timpul placut petrecut alaturi de prieteni.


DIN BUCATARIE...
miroase a cafea... 


IMI PLAC...
fantanitele cu apa.
Mi-ar place sa am in gradina o fantanita sau o cascada care sa susure toata vara :).
Cred ca si in casa mi-ar place una, dar nu am unde s-o pun.CE MAI MESTERESC/CREEZ...
am inceput un saluc cu firul de la Anca, m-as bucura sa-l termin pana la sfarsitul lunii.
CITESC...

 
MA UIT LA...
,,Poti sa-ti vindeci viata,, , un documentar despre  schimbare si vindecare, realizat dupa cartea cu acelasi nume a autoarei Louise Hay. Se gaseste aici, subtitrat in romana.
,,Poti sa-ti vindeci viata de Louise Hay – acest film inspirational care te bine dispune bazat pe cartea best-seller cu acelasi nume este gazduita de autoarea si profesoara Louise L Hay. Filmul ofera patrunderi interioare din fascinanta povesta personala a autoarei si arata cum si-a dezvoltat opiniile sale cu privire la stima de sine, belsug, de cauzele metafizice din spatele bolii fizice… Dezvaluie de asemenea cum a aplicat aceste concepte in propria ei viata emotionala, spirituala, profesionala.
Acest film nu doar spune povestea despre uimitoare ei viata si munca vindecatoare la care a contribuit pentru milioane de oameni, ofera de asemenea provocarea intelepciunii prin puterea gandului, afirmatii, cresterea constintei si despre legatura vitala dintre minte si corp care promoveaza vindecarea adevarata. Uitandu-te la acest film vei creea o schimbare la modul cum privesti lumea.,,,


  PENTRU SAPTAMANA VIITOARE IMI DORESC...
...sa tricotez si sa citesc  UN CITAT PREFERAT PENTRU AZI...
,,Sunt aici sa slujesc.Sunt aici sa inspir.Sunt aici sa iubesc. Sunt aici ca sa-mi traiesc adevarul.,,
Deepak ChopraO FOTOGRAFIE*MAI MULTE :)  DE SAPTAMANA ASTA...
 


Va doresc o zi minunata si multumesc pentru vizita!
 Irina