miercuri, mai 13, 2009

Verde

Ieri a fost foarte cald si placut afara, asa ca am iesit la o plimbare impreuna cu fetele. Intai ne-am oprit la libraria Sofia, de unde n-am putut pleca fara cateva carti Photobucket, apoi ne-am indreptat spre parcul Tineretului, unde am stat toata ziua.

A fost foarte placut- fetele au umblat desculte prin iarba inalta


au cules flori si frunze

am stat pe marginea lacului si am admirat ratusteleam citit

si in general am avut senzatia ca suntem undeva pe alta planeta, nu in Bucuresti.

Ma gandeam cat de rupti de realitate traim, ingropati intre betoane si praf, si cum sufletul se aduna si respira altfel inconjurat de pomi si de verdeata. Ca in gradina de la inceput a raiului.


Irina

4 comentarii:

 1. Asa e Irina... stam si ne complacem intre 4 pereti de multe ori, uitand cate frumuseti ne-a dar Dumnezeu in marea Sa bunatate. Si eu, cat erau ai mei mici,in zilele frumoase stateam cu orele in parc. Si acum, cand ne sufocam in casa evadam oriunde chiar si numai prin Parcul Central sau in Gradina Botanica.

  RăspundețiȘtergere
 2. ce bine de voi ca ati fost ieri la plimbare...am scris pe blog despre vizita mea in parc sambata... am pus si poze dardindar: Lantul solidaritatii cu IHTIS

  RăspundețiȘtergere
 3. Ma bucur pentru voi si pentru cartea cumparata, "Filocalia de la Optina". Am aflat de aparitia ei, dar inca n-am luat-o. Poate aveti timp sa postati ceva din ea. Cu prietenie, I.

  RăspundețiȘtergere
 4. Iuliana, Filocalia de la Optina e minunata, si nu costa mult - 22 ron

  RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.