vineri, octombrie 08, 2010

„Căminul tău- un colț de rai” - săptămâna întâiBună ziua tuturor! :) Sper că vremea mohorâtă sau friguroasă nu vă împiedică să vă bucurați de acest anotimp minunat :)). Eu ador toamna, de aceea îmi place să o văd și afară, dar și în casă, așa că am dat curs provocării de care vă vorbeam ieri.  În prima săptămână trebuie să :
cumpărați o lumânare deosebită și aprindeți-o zilnic, la vremea cinei, sau oricând vă face plăcere
  În consecință am pornit la drum, în căutarea unei lumânărele cu iz de toamnă, la preț accesibil. După îndelungi căutări am descoperit în Hornbach ceea ce mi-am dorit - o lumânare mică, într-un suport cât se poate de sezon, pentru masa de seară pe care o luăm de obicei în familie.

        

Suportul de lumânare se asortează perfect cu setul de șervete pentru masă , în nuanțe de portocaliu și cu motive de toamnă.
Fiindcă ne plac aromele de vanilie, am cumparat și o lumânare parfumată, pe care s-o aprind în timpul zilei.Sper ca vremea să se îmbunătățească cât de curând, ca să ieșim la cules de castane, ghindă, frunze colorate cu care să realizăm împreună decorațiuni de sezon. Dacă aveți idei sau sugestii în această privință, mi-aș bucura să le lăsați la comentarii.

O toamnă frumoasă vă doresc,

Irina