marți, septembrie 20, 2011

Zile de toamna


Ei, criza, criza, dar totul reintra pe un fagas normal la un moment dat :). Va multumesc pentru toate gandurile frumoase si incurajarile pe care mi le-ati trimis. Sper ca in curand sa scriu mai 
des pe blog. Deocamdata nu reusesc- desi ma scol foarte devreme, am foarte multe de facut intr-o
zi, si orele trec tare repede.
 Am inceput sa ne intram in ritm si sa ne obisnuim cu noul program. Ilincai ii place la scoala (deocamdata :))  ). Doamna invatatoare este extrem de draguta si de rabdatoare cu ei. Ma bucur ca nu e tipul de om „acrit” de sistem, ci isi face meseria cu placere si cu atentie. 


Am inceput deja cu temele pentru acasa - liniute, pagini de colorat, poezii scurte de memorat. Ilinca are un birouas pe masura ei, de care e foarte incantata. Fiind la inceput o supraveghez indeaproape - nu s-a deprins foarte bine cu stiloul, si nici cu pozitia corecta de scris. 
Ca sa nu mai spun ca dupa cateva liniute uita de ce se afla in fata caietului, si mintea ei pleaca la plimbare :)). Am stabilit un program de studiu individual - de la ora 14, dupa ce mananca si se odihneste putin scoate caietele si la munca :). Ne descurcam binisor, dar eu cel putin abia astept vacanta :)).



Printre picaturi am inceput sa lucrez un saluc in culori de toamna, dupa un model de pe Ravelry, pentru zilele ploioase si friguroase care vor urma. Nu mai am mult de lucru la el, vreo trei randuri, asa ca sper sa vi-l pot arata in curand.


La ferestre  am inlocuit petuniile varatice cu flori aurii si visinii de crizanteme  parfumate, care infloresc pana toamna tarziu.


Cat de curand  vreau sa ma ocup si de decoratiunile de toamna ,
numai sa ajung la zi cu curatenia :).

Va doresc o toamna frumoasa in continuare!

Irina