duminică, noiembrie 13, 2011

Dar de noiembrie, dar de blog

„să vă aduceţi aminte de cuvintele Domnului Iisus, căci El a zis: Mai fericit este a da decât a lua.”
(Faptele Apostolilor 20:35 )

Spuneam in septembrie ca ma voi stradui sa ofer in fiecare luna celor care urmaresc blogul meu cate un mic cadouas :). Incerc sa ma tin de cuvant, asa ca va invit la darul de noiembrie :).
Daca doriti sa participati  lasati un comentariu la aceasta postare, pana pe 19 noiembrie - in care sa precizati adresa voastra de mail, ca sa pot contacta persoana care castiga. Pe 20 noiembrie voi face tragerea la sorti, folosind random.org, ca sa aflam catre cine va merge pachetelul.
Deoarece castigatoarea din septembrie, Petronela, nu m-a contactat pentru a-mi spune adresa ei, voi reface si tragerea la sorti  de data trecuta, daca pana pe 19 noiembrie nu reusim sa luam legatura.


In pachetelul de luna aceasta va fi una din cartile psihiatrului si specialistului in educatie Augusto Cury : „Parinti straluciti, profesori fascinanti”. E o carte extrem de interesanta, si o recomand cu caldura. .

 
Alaturi de carticica aveti ❤ o cescuta pentru cafea ❤ , si  ❤ un scul de fir pentru  tricotat ❤ , sa va exersati creativitatea, in caz ca v-ati plictisit de citit :).

Va astept cu drag, si va multumesc!
Irina