duminică, octombrie 27, 2013

Caminul meu-un colt de rai!a patra saptamana

21-27 octombrie- Continuați să țineți lumânarea aprinsă, muzica pornită, și adăugați câteva momente plăcute petrecute împreună cu familia. Faceți o petrecere cu perne în sufragerie- aduceți toate păturile și pernele din casă și simțiți-vă bine împreună cu copiii sau cu soțul (sau cu toții împreună :))  )!Bucurați-vă de o seară liniștită, cu ciocolată fierbinte și popcorn cu caramel. Chiar dacă locuiți singură puteți face asta.
Oferiți câte un geste de afecțiune și de încurajare fiecărei persoane din casă...și ca o provocare dublă, faceți asta zilnic ! :) În timpul momentelor petrecute cu familia întrebați-i ce părere au de această provocare. Le face plăcere?E de ajutor?E ceva ce ar dori să fie făcut altfel? Dăruiți familiei voastre niște urechi care ascultă.Veți fi binecuvântată prin reacția pozitivă pe care o veți primi!


Ne apropiem de sfarsitul lunii octombrie, si provocarea noastra se apropie de final. Saptamana aceasta am incercat sa petrecem momente placute in familie. Am reusit sa scobim dovlecii si i-am asezat ,,de paza,, pe pragul casei, si am facut mere coapte, cu muulta scortisoara, unt, zahar si pesmet.
Am gasit o lumanarica foarte draguta la reduceri (a costat doar 3 lei) , cu aroma de vanilie, care ne-a bucurat toata saptamana cu flacara ei,  pe masa din bucatarie.
Voi cum ati raspuns provocarii din a patra saptamana?

Irina