vineri, octombrie 31, 2014

Mozaicul lunii octombrie

Sper ca n-ati uitat de mozaicul lunii !
Sa povestim cum a fost pentru 
 noi luna octombrie, in cateva imagini si cuvinte...


M-am uitat in urma la mozaicurile mele si m-am bucurat ca nu am renuntat sa le fac- imi ofera o perspectiva frumoasa asupra lunilor trecute. Tehnologia ne ofera multe lucruri bune,si unul dintre ele este acela ca putem inregistra si pastra momentele deosebite, dar si cele banale, si ne putem reintoarce sa le retraim cand ni se face dor :).
Luna octombrie a fost mai friguroasa ca de obicei, ba chiar am pregustat si un pic din senzatiile iernii. In loc de plimbari lungi printre frunze ruginii, in dupamieze calduroase de octombrie, ne-am refugiat in casa la caldurica,si ne-am dedicat activitatilor de interior : gatit (si mancat :))  ) bunatati, citit, lucru de mana si soooomn :). 
Printre noutati - am curatat singura, cap-coada o gaina proaspat taiata, fara sa imprasii continutul matelor sau alte chestii neplacute :).
Am prins si vreo doua zile de gradinareala, in care am plantat bulbi de toamna, crizanteme si trandafiri, dar, in general, fata de anul trecut, n-am prea stat pe afara.
Ma bucur ca in mozaicurile mele a reaparut lucrul de mana, sper sa am spor la asta in lunile reci care ne stau in fata.
Pentru voi cum a fost luna octombrie?

 






Colectia de vineri- linkul tau pe Dulce Casa!

Azi este vineri, asa ca sper sa lasati linkul vostru pe Dulce Casa, fiindca avem inainte un intreg sfarsit
 de saptamana in care sa citim lucruri noi si interesante :). 
 Va astept cu drag!


!!!Linkurile pot include subiecte ca :
educatie, activitati cu copii, casatorie, credinta,  gospodarie, organizare, retete, inspirationale/motivationale, ganduri personale, gradinarit, lectura/recomandari de carte, lucru de mana, impresii de calatorie, etc..Nu e neaparat ca linkul sa fie de pe blogul personal, puteti adauga linkuri catre articole care v-au placut.!!!!
Va rog nu postati  linkuri catre articole publicitare, umanitare, vanzari, etc..
Daca nu va descurcati , lasati linkul la comentarii, si il voi adauga eu. 
Colectia este deschisa pana pe 3 noiembrie inclusiv.
  Va multumesc pentru participare!