joi, februarie 05, 2015

Yarn Along

Daca e miercuri, e Yarn Along. In fiecare miercuri iubitoarele de tricotat/crosetat si lectura sunt invitate sa posteze pe blogul lor, sau pe grupul de pe  flickr, o fotografie cu ce au pe andrele/croseta, si cu cartea pe care o citesc, si sa lase linkul pe blogul lui Ginny .
 
 
Nu e miercuri, e joi, dar  asa sunt zilele,pline de neprevazut, si nu intotdeauna pot face la timp ceea ce mi-am propus :). Dar incerc ca zilnic sa imi fac un pic de timp ca sa mai tricotez cateva randuri.
Am inceput o noua pereche de sosete (nu v-ati saturat de sosetele mele? :))  ). Firul e ''Drops Fabel'' produs de Garnstudio. Un fir moale si calduros, in nuanta fructelor de padure. Sau a panselutelor movulii :).


Am luat modelul de pe Ravelry : Groovy Socks de Caroline Hegwer.
 

 Am primit si andrelele comandate (Addi Lace circulare ; 80 cm ; 2,75 mm)  si pot spune ca e o diferenta uriasa intre ele si andrelele mele vechi : ochiurile se iau cu usurinta pe varful foarte bine ascutit, randurile aluneca usor, cablul e moale si nu largeste lucrul. Viteza cu care lucrez a crescut foarte mult, chiar nu as fi crezut ca si calitatea andrelelor conteaza asa de mult.


 Modelul nu e greu si imi place cum ,,onduleaza'' dungile de culoare ale sosetei. 


In casa toata lumea e racita, deja simt ca ma ia si pe mine, asa ca portocalele si o cana de ceai cald sunt binevenite.
Am la indemana Noul Testament cu Psalmii si incerc sa ma tin de programul de lectura pe care mi l-am stabilit.


Voi ce mai lucrati, ce mai cititi?