miercuri, octombrie 28, 2015

Yarn Along



E miercuri, e Yarn Along.


 Am in lucru sosetele pe care vi le-am aratat miercurea trecuta, dar ma mananca rau degetele sa ,,atac" acest minunat fir, un amestec de alpaca si lana fina.Seamana la culoare cu crizantemele mele ruginii, pe care am vazut dimineata prima bruma. Am in cap un model de sosete cu bufnite, vazut pe Ravelry

sursa ravelry.com, owlie socks
Pe noptiera am cartea lui  Ken Robinson, ,, O lume iesita din minti". E o carte despre viitorul educatiei. Citez de pe situl editurii:
 ,,Ken Robinson ne oferă o abordare inovatoare pentru a înţelege conceptul de creativitate în educaţie şi în afaceri. Sir Ken susţine că aceste probleme cu care se confruntă oamenii şi organizaţiile de pretutindeni sunt generate de şcolile şi universităţile pe care le-am urmat şi majoritatea oamenilor părăsesc sistemul de educaţie fără să aibă nicio idee legată de adevăratul lor potenţial creativ. O lume ieşită din minţi este un manifest pentru abordări radical diferite în ceea ce priveşte leadershipul, sistemul de învăţământ şi pregătirea profesională cu scopul de a ne ajuta să facem faţă extraordinarelor provocări pe care le aduce cu sine secolul XXI.
Dacă a existat vreodată un moment în care creativitatea să fie necesară pentru supraviețuirea și dezvoltarea oricărei organizații, atunci acesta este chiar acum. Cartea de faţă, mai mult decât oricare alta pe care o cunosc, oferă perspective unice asupra modului în care liderii pot iniţia și susține demersuri creative."
 
  Voi ce mai lucrati, ce mai cititi?