sâmbătă, decembrie 29, 2018

Jurnalul unei femei simple {2018: s. 52/52}



adus in blogosfera de Corcodusa


 PENTRU ASTAZI...  
sambata, 29 decembrie 2018



♥  AFARA...
  e innorat si a plouat.Nu e foarte frig, e chiar placut :)





 MA GANDESC...  
  ...ca am ajuns in ziua 363 din 365 ...mai e putin si se incheie si anul asta.2018 e anul in care am revenit pe blog, dupa o absenta lunga. Mi-ar fi placut sa scriu mai des, mi-ar fi placut sa scriu mai mult...dar timpul fuge, nu stiu cand. Imi lipseste linistea de alta data :).Paradoxal, ai zice ca, dupa ce vor creste copiii, o sa ai mai mult timp sa faci ceva si pentru sufletul tau...da de unde, la mine in nici un caz nu e asa :)).
...ca vreau sa regandesc acest jurnal si sa scriu saptamanal in el anul viitor



 SUNT RECUNOSCATOARE...
pentru tot ce am trait anul asta, cu bune si cu rele.Sunt recunoscatoare si tuturor celor care mi-au scris si care au ramas atasati de blogul meu, desi am lipsit asa de mult din casuta mea virtuala :).Datorita lor am inceput iar sa scriu aici si imi doresc ca in 2019 sa fiu mult mai prezenta pe Dulce Casa.Va multumesc si va imbratisez cu drag!



♥ IN BUCATARIE...
  a mai ramas ceva mancare de la Craciun, evident :)), desi nu am gatit foarte mult.Dar cred ca o sa pregatesc ceva proaspat.Nu stiu ce, inca.



 CE MAI MESTERESC/CREEZ...
Mosul :)) mi-a adus niste fire frumoase de la Atelierul Domnitei si am inceput sa imi fac un pulover.Printre picaturi cos si la o ie simpla pe care, in naivitatea mea :)) credeam ca o sa o termin repede si  o s-o imbrac de Craciun.Dar saptamanile dinaintea Sarbatorilor au fost foarte incarcate si n-am avut cand sa lucrez prea mult la ea. Poate o sa o termin pana de Pasti, desi nu stiu cum sa fac, ca nu pot coase si tricota in acelasi timp :)).





 CITESC...    
nimic deocamdata.De fapt anul asta am citit foarte putin pentru sufletul meu si foarte mult pentru examene :)).Simt nevoia sa citesc mai putin si sa traiesc mai mult :)).



 IMI DORESC... 
sau pot chiar sa spun ca am nevoie  :)) de un aparat foto nou.Stiu deja ce anume doresc, ramane sa am banii necesari :).Poate mi-l fac cadou de ziua mea :).Bietul meu aparat foto a imbatranit.In plus, i-am pierdut incarcatorul si mai am doar o liniuta la baterie.Desi fac fotografii cu telefonul, nu se compara cu ceea ce face un aparat foto.



CE AM MAI FACUT SAPTAMANA ASTA...
 desigur, ,,toate cele cuvenite" :)) - curatenie, cumparaturi, gatit, brad, masa, musafiri...Apoi am organizat cu Otilia si cu Alexandra casuta papusilor (va spuneam de ea si aici), care era abandonata .Mosul le-a adus papusi noi si mobila pentru casuta, asa ca am avut treaba :)).Le-am mai facut hainute, le-am spalat si aranjat pe cele vechi, ne-am gandit de ce am mai avea nevoie astfel incat casuta  sa arate cat mai bine :).Imi face mare placere sa tricotez, sa crosetez si sa cos pentru papusi - simt ca sunt din nou copil :).



Va doresc o zi minunata si multumesc pentru vizita!
Irina