miercuri, aprilie 03, 2019

Mozaicul lunii { martie 2019 }

Sper ca n-ati uitat de mozaicul lunii !
Sa povestim cum a fost   pentru 
 noi luna care a trecut, in cateva imagini si cuvinte...




 Nu stiu cum a fost pentru voi, dar pentru mine martie parca a zburat, nici nu stiu cand s-a terminat luna. Anul acesta am avut un martie minunat, cu pomi infloriti deja la jumatatea lunii, cu zile in care au fost si 20 grade Celsius.
In materie de lucru de mana n-am facut nimic, am stat mai mult pe afara, m-am bucurat de soare, am lucrat la gradinuta. Mi-am cumparat si am plantat  cateva soiuri de trandafiri englezesti superparfumati, am readus pe linia de plutire trandafirii de dulceata si clematitele, am tuns pomii si am mai facut cateva straturi, pe langa cele inaltate.Am multe planuri si vise pentru curte, dar vom vedea ce vom reusi sa realizam :)
Ceva dragut - anul acesta migdalul nostru a inflorit pentru prima oara - e plantat din 2013 si , sincer, de multe ori m-am gandit sa renunt la el, ca arata cam prapadit :)).Sa vedem daca o sa faca si migdale, sau se pricepe doar la flori :).
Am inceput curatenia de primavara, dar mai e de lucru - si am primit cadou o superba bratara verde, mai frumoasa decat m-as fi gandit eu ca o sa am :). Ale m-a intrebat daca e facuta din broscute :)).
Pentru voi cum a fost luna martie? :)