E un dulce de post foarte bun, si simplu de facut. Am gasit reteta intr-o carte veche de bucate, sub denumirea de "ochelari".
Am cumparat un pachet de foetaj, l-am decongelat, si am procedat cum scrie in reteta. Am uns tava cu margarina, si deasupra am pus hartie de copt, si le-am dat la cuptor, la 180 grade. Cred ca ar fi foarte buni daca, pe langa zahar, am pune si nuca macinata. O sa incerc si varianta asta. Cei cu zahar au iesit asa:
S-au epuizat rapid, cred ca mai fac o tava diseara. Merita sa-i incercati .
Irina
Super idee, cu nuca si miere cred ca e delicios ochelaru'! Chiar ma gandeam zilele astea ca umplu cu mere de obicei si ce as mai putea face din foetaj;)
RăspundețiȘtergereeu nu prea ma omor dupa foetaj cu fructe, mai mult imi place umplut cu ciuperci sau branza sarata
RăspundețiȘtergere