vineri, ianuarie 08, 2010

"America's Cities"

Am văzut azi "America's Cities", un documentar foarte interesant, despre ce se poate întâmpla atunci când o criză ( atacuri teroriste, cutremure, epidemii ) lovește un oraș , și cum putem fi pregătiți pentru a preîntîmpina astfel de situații.Vazând filmul mi-am amintit și de profețiile starețului Antonie, despre care am vorbit exact acum un an aici.


Cele mai grele urmari ale dezlantuirilor naturii le vor avea de suportat orasele, pentru ca ele s-au rupt cel mai mult de ea. Un singur turn babilonian distrus, o casa contemporana, un bloc si iata - sute de morti fara pocainta, fara impartasanie, sute de suflete pierdute. Aceste case construite pe pari, care sunt, in esenta, niste sageti ce au strapuns pamantul, ca si cum s-ar indrepta incolo, catre iad; ele le vor aduce oamenilor moartea grozava sub ruine. Si cel care va ramane in viata ii va invidia pe cei care au murit intr-o clipa, pentru ca soarta lui e si mai inspaimantatoare- moartea de foame si prin asfixiere. Orasele vor prezenta o priveliste groaznica, chiar si cele ce vor fi ferite de o distrugere capitala, lipsite de apa si electricitate, caldura si aprovizionarea alimentara. Vor aminti de niste imense cosciuge de piatra, atat de multi oameni vor muri.

Documentarul poate fi vizionat pe youtube ( nu are subtitrare)- prima parte aici.


Irina

4 comentarii:

 1. La multi pentru mica Otilie. Vad pe ticker ca face 3 luni.:)))

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt lucruri la care nu prea vreu sa ma gandesc. Este foarte bine sa ne rugam cu tot sufletul si cu foarte mare incredere in Dumnezeu!
  Ai un premiu pe blogul meu.

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca doriti sa facem link exchange cu siteul www.makeverything.com si www.wowjocuri.ro sectiunea "Parteneri",eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului www.wowjocuri.ro cu titlul "jocuri online"

  P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat
  costel_box@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 4. Da, asa e, parca astea sunt lucruri la care n-ai vrea sa te gandesti, si totusi...

  RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.