luni, august 18, 2014

Cand esti descurajata

sursa:google.com
Cu totii avem zile in care lucrurile nu merg prea bine. Mame obosite, dupa o noapte alaturi de un copilas agitat. Copii care o dau in bara la scoala, desi au invatat si au facut tot ce au putut mai bine. Gospodine coplesite de multimea treburilor. Parinti care nu mai reusesc sa se inteleaga cu copiii lor. Angajati carora seful le face zile negre.
In aceste conditii pare imposibil sa pastrezi o perspectiva pozitiva asupra vietii si o dispozitie iubitoare, atat de necesare pentru a avea o zi placuta. Incerci cat poti sa fii draguta, buna si rabdatoare, dar nu reusesti.Te apropii de sfarsitul unei zile lungi si obositoare, simtindu-te descurajata, infranta, tulburata si nefericita. Ai facut tot ce ai putut, si totusi ziua a fost un esec total.
Dar sa nu renuntam, lasand norii negri sa ne biruiasca!Sa nu ne lasam colesite de sentimente si de imprejurarile grele ale vietii, ci  sa le aducem pe toate, in rugaciune, inaintea lui Dumnezeu!
Umbrele dispar, totul se limpezeste, primim pace, incurajare si putere. Munca devine usoara si viata e din nou frumoasa!
,,El da tarie celui obosit si celui slab ii da putere mare...
..cei ce nadajduiesc intru Domnul vor innoi puterea lor, le vor creste aripi ca ale vulturului;vor alerga si nu-si vor slei puterea, vor merge si nu se vor obosi.,,


Isaia 40 : 29, 31




















2 comentarii:

  1. sunt momente uneori atat de grele ,te descurajezi cand vezi ca pe cei ce tu eai ajutat ei doar te privesc cu nepasare , simti ca totul merge atat de prost te gandesti oare de ce mie mi se intanpla toate acestea dar astea asa trebuia sa fie nu degeaba dumnezeu le da celor ce pot duce o cruce uneori grea , nu pot decat multumi celui de sus ca suntem sanatosii si putem da din putinul nostru si celor mai saracii decat noi ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc pentru acest articol, si-a atins scopul, m-a incurajat.

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.