duminică, iunie 29, 2008

Targul de creatii " handmade"

Saptamana trecuta am gasit un anunt, cum ca pe 28 si 29 iunie, intre orele 11 - 18 are loc Targul de imbracaminte, obiecte si accesorii "handmade".




Asa ca, dupa slujba de la biserica am plecat plini de avant sa vizitam targul cu pricina. Din pacate inainte sa iesim din casa nu m-am uitat bine pe afis. Retinusem ceva cu "gradina" si "calea Victoriei", dar nu era ceea ce trebuia. Asa ca ne-am ales cu o plimbare, foarte placuta de altfel, prin Bucurestiul vechi. Am inteles ca vor mai fi editii ale acestui targ, si sper sa fiu mai "pe faza" la urmatoarea.
Recunosc ca nu sunt mare amatoare de cercei pictati si bratari de piele (in sensul ca nu ma omor sa port), dar imi place sa vad lucruri frumoase "handmade", mai ales ca la noi s-a cam pierdut placerea aceasta de a face lucru manual in timpul liber.


Irina

Inimioara cu trandafiri

Un alt model pe care il am in lucru e o inimioara cu trandafiri.



Kit-ul (de la "Artmore") era cadou la o revista de punct in cruce si contine panza, acul, atele, suportul de carton, panglicile si schema modelului impreuna cu instructiunile de ansamblare. Mai am foarte putin de cusut la ea.







Irina