hi, hi (de fapt, e de plans)... am si eu in camara o portocala si un mar cumparate pentru copil din piata in preajma Pastelui (deci au cam 120 zile!!!!)... marul a inceput `deja` sa se strice...
de cate ori am cumparat fructe si legume de la supermarket s-au stricat fara probleme, chiar si in frigider. ba chiar mi s-a intamplat sa iau rosii si sa se inmoaie rau de tot in aceeasi zi, parca ziceai ca au fost inghetate cand le-am luat, desi clar nu aveau cum sa fie
7 comentarii:
In frigider sau la temperatura camerei? :)
Am vazut, e incredibil! Aproape ca nu se strica. Si cred ca experimentul poate avea acelasi rezultat si daca e facut cu alte legume din supermarket.
Irina, ai o leapsa la mine pe blog :)
hi, hi (de fapt, e de plans)... am si eu in camara o portocala si un mar cumparate pentru copil din piata in preajma Pastelui (deci au cam 120 zile!!!!)... marul a inceput `deja` sa se strice...
Ba la noi se strica toate, fara probleme. Chiar si la frigider. E de bine?
Food, se pare ca la temperatura camerei :)
Niko, ma gandesc ca e vorba in general de fructele si legumele de import, cred ca au toate conservanti ca sa „tina”.
Dinny, mersic, f. faina, o sa raspund zilele astea la ea.
Sorin, foarte frumoasa ideea, o sa particip, multumesc.
Alina, eu cred ca da :))
de cate ori am cumparat fructe si legume de la supermarket s-au stricat fara probleme, chiar si in frigider. ba chiar mi s-a intamplat sa iau rosii si sa se inmoaie rau de tot in aceeasi zi, parca ziceai ca au fost inghetate cand le-am luat, desi clar nu aveau cum sa fie
Trimiteți un comentariu