marți, decembrie 22, 2009

A ajuns cadoul meu!

Cadoul meu pentru jocul de Craciun a ajuns la destinatie! Cand am primit mailul cu adresa celei care trebuia sa-l primeasca am avut o maare surpriza, sa va spun de ce - fiindca persoana cu pricina e suceveanca , si asta vara, cand am fost la Suceava, vorbisem sa ne intalnim. Din pacate n-am mai reusit sa-i fac o vizita, asa cum mi-am dorit. Este vorba de Doina. E pasionata de quilt, si puteti vedea pe blogul ei ce lucruri frumoase stie sa faca.

Fiindca am citit pe blogul ei ca ii place culoarea rosie i-am tricotat un fular in degrade, din fir de lana in amestec cu acril.



Pe langa fular am mai pus cateva lucrusoare - un ingeras crosetat pentru pom ( din pacate nu l-am facut eu ), un suport de lumanare cu scena Nasterii Domnului, iar pentru rasfat :)) - sare de baie parfumata si bomboane cu aroma de vanilie. Si desigur o felicitare :).


Draga Doina, iti doresc un Craciun binecuvantat alaturi de cei dragi, si un nou an in care sa faci multe lucruri frumoase!



Irina

7 comentarii:

  1. Si eu iti doresc tot binele din lume si sa te bucuri de cei trei ingerasi ai tai! Sarbatori fericite!
    Doina

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos arată toate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai pregatit cadouri frumoase. A pornit si cadoul catre tine, dar nu stiu daca ajunge pana craciun sau doar intre sarbatori, dar sa credem in minuni, nu e asa? :) Sarbatori fericite iti doresc si eu'

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos! Ador cadourile manufacturate, demonstreaza o afectiune de neegalat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos cadoul tau Irina! Ma gandeam ca o fire sensibila si creativa ca tine va face un cadou deosebit. Si modul de prezentare e reusit. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. Christ is Born! A Very wonderful Nativity to you and yours, enjoy the first Christmas with Otilia!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumos este cadoul pentru Doina!Se vede ca a fost realizat cu multa dragoste...

    Craciun Fericit!

    Irina

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.