vineri, decembrie 18, 2009

In sfarsit




Am terminat in sfarsit cadoul pentru jocul de Craciun. Abia maine o sa-l pun la posta, sper sa ajunga pana in Ajun. Nici eu nu l-am primit inca, poate perechea mea e la fel de inceata ca si mine cu lucrul :)).

Ca a nins din plin in capitala nu mai spun si eu, ca stie toata lumea. Am iesit azi, e super, cu conditia sa nu ai de plecat pe undeva. De exemplu maine Ilinca are serbare si nu stiu daca am sa merg, avand in vedere ca nu putem scoate masina, si serbarea se tine in cealalta parte a Bucurestiului (la foarte multe statii de mers cu metroul, si vreo zece minute pe jos). Parca totusi nu ma incumet sa plec cu Otilia asa departe de casa, nu ma vad ridicandu-mi toate cele bluze pe frigul asta ca sa-i dau sa pape :)). O sa mai vad maine, ca ma doare inima sa ratez prima serbare a Ilincai, mai ales ca are si un mic rolisor acolo. Asta e greu cand ai mai mult de un copil : sa iti organizezi plecarile undeva, mai ales daca sunt mititei, si afara ninge, ploua sau mai stiu eu ce.
Oricum, imi place teeeribil iarna asta, de cand stau in capitala am avut zapada de Craciun doar o singura data. Abia astept sa iesim cu totii afara, sa facem om de zapada si sa ne bulgarim :)). Nu ma intrebati de curatenie si de meniu de Craciun, ca nu m-am apucat de nimic, anul asta nu ma simt in stare sa ma agit, dar poate se milostiveste Dumnezeu si-mi trimite pe careva la usa cu o ulcica de sarmale :)).


Irina