vineri, ianuarie 15, 2010

Revista „Lucru de mână” nr. 17 ,și despre cadouri

A apărut revista „Lucru de mână” nr. 17, iarna 2010( click pe imagine pentru a vedea cuprinsul )



La pag. 56 se vorbește despre deja obișnuita expoziție de patchwork din decembrie, de la casa Schiller, la care mi-ar fi plăcut să merg. Poate la anul :). Mai sunt și alte informații interesante, și desigur multe modele frumoase.
Și fiincă tot am scris despre revistă profit și vă arăt ce am mai primit frumos de Crăciun, de la doua cititoare ale blogului meu.

De la Corina am primit un dar care m-a impresionat foarte mult (pe lângă duciurile pentru fete și alte lucrușoare frumoase) - o pernuță pe care a brodat în punct de cruciuliță numele blogului meu:




Un alt dar a venit de la Florina - câte o batistuță pentru anafură pentru fiecare dintre fetițele mele. Fiecare batistuță are bordură de dantelă, și e brodată cu o cruciuliță.



Pe lângă batistuțe a mai fost si o carte de care Ilinca s-a îndrăgostit : „ 12 prințese și împărătese adevărate” - viețile unor sfinte povestite pe înțelesul copiilor.



Mulțumesc mult, dragele mele, pentru aceste cadouri în care ați pus din timpul și din sufletul vostru!

Mă bucur că jocul de Crăciun al Csillei a avut atâta succes. Dacă mai doriți să organizeze și altele vă rog votați pe blogul ei. Tot pe blogul ei am descoperit un alt joc pentru pasionatele lucrului de mână, dar o să vorbesc despre el în altă postare.

p.s. cartea cu prințesele poate fi comandată la nr. de telefon al editurii - 0723975209.

Irina