miercuri, februarie 09, 2011

Blogo-aniversare și un dar pentru voi

Photobucket



 Astăzi blogul meu împlinește patru ani - a crescut mare :)). Când l-am început nu m-am gândit că va prinde vârsta asta :). Și asta se datorează vouă, cititorii mei dragi, care zi de zi urmăriți ce scriu, vă bucurați sau vă întristați alături de mine , mă încurajați, mă apreciați, îmi sunteți alături - și pentru asta vă mulțumesc din suflet!
Fiindcă aș vrea să marchez această zi într-un fel deosebit vă invit să participați la un dar de blog :). Lăsați un comentariu la această postare până pe data de 13 februarie, și pe 14 februarie  voi face o tragere la sorți, ca să vedem cine va primi cadoul :).




Sper să vă placă ce am pregătit - o cană cu trandafirași dulci, în care să savurați un ceai de caramel și vanilie, în timp ce citiți cartea Sf. Teofan Zăvorâtul - Știința rugăciunii. Iar  tava pe care veți pune ceaiul o puteți decora cu un șervet croșetat de mine, în pătrățelele înflorate ale bunicuței.

Vă  aștept cu drag, și vă doresc o zi minunată în continuare!

Irina


82 de comentarii:

  1. La multi ani cu bucurie, draga Irina! Multumesc pentru toate.

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani! Am descoperit blogul tau vara trecuta. Te citesc zilnic si asta ma binedispune de fiecare data.
    Diana

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani draga Irina, sa ne bucuri mereu ziua cu cuvinte frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  4. DULCE CASA, ma bucur ca existi si-ti doresc, La multi ani! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru cei patru anisori!De un an iti urmaresc blogul cu multa placere si vad ca multa lume face la fel. Sper ca si de acum sa ne delectezi cu lucruri la fel de interesante. Cadourile tale sunt foarte dragute! Doresc foarte mult sa le castig!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca urmaresc blogul tau de aproape 2 ani. Pt mine ( mamica de 4 copii- dezordonata si destul de dezorganizata) e un mare ajutor. Imi dai idei , vad ca se poate, vad ca si altora li se intampla... si ma ajuta sa ma mobilizez f bine in lupta zilnica cu treburile gospodaresti.Sper sa ajung si eu sa am ordine in casa , mancare in frigider si sa stau sa crosetez in timp ce baietii se joaca sau citesc linistiti , iar micuta doarme sau se joaca pe langa mine.
    Sa-ti dea Dumnezeu putere sa ne impartasesti mereu din experienta ta de mamica si sotie!Asa cum mie-mi prinde bine sa te citesc cred ca multe sotii si mame se bucura de blogul tau.La multi ani cu multe bucurii!
    p.s.:nu-mi iese nicicum patratelul inflorat al bunicii.daca nu e prea greu sau prea mult, poate mai sunt si alte incepatoare ca mine, te rog sa pui poze sau e suficient si explicatii despre cum se face.multumesc si te rog sa-mi ierti indrazneala.

    RăspundețiȘtergere
  7. DULCE (A)CASA la multi ani, sa ramai in continuare dulce si sa ne binedispui mereu!

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow!Ce mare a crescut!La multi ani si de aici inainte cu multe bucurii.

    RăspundețiȘtergere
  9. A, esti foarte darnica. Prin posta ar putea ajunge si pana la mine macar servetelul si cartea:).

    Doamne ajuta si la multi ani cu Bucurie!

    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani si la cat mai multe postari
    Te citesc cu mare drag si am invat multe lucruri utile citind blogul tau:)

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani, blogului Dulce casă!

    RăspundețiȘtergere
  12. la multi multi ani..ce frumos..bloguletul meu abia va implini o luna pe 20 :)...sper sa pot face si eu astfel de postari peste ani...la cat mai multe scrieri.

    cele bune
    laura

    RăspundețiȘtergere
  13. Dulce casa pentru mine ai fost si vei ramane o gura de aer proaspat!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  14. Carmen Dana9/2/11 3:15 p.m.

    La multi ani!Te citesc cu mare drag si am invatat o multime de lucruri utile de la tine.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ai acumulat ceva experienta in 4 ani, Felicitari di La multi ani! Coincidenta face ca si eu sa sarbatoresc astazi varsta mea si "jumatate".. Spor in toate!

    RăspundețiȘtergere
  16. La multi ani si la cat mai multe postari! Sunt mamica unei fetite de 6 luni(Teodora, iti citesc blogul aproape de la aparitia sa si sunt f. incantata, ma inspira, ma motiveaza...
    Cu drag, Silvia

    RăspundețiȘtergere
  17. Ma bucur ca ai ramas si nu ai renuntat la blogul tau atat de minunat si uite ne bucuram impreuna de cei 4 anisori! La multi ani si multa inspiratie pe mai departe!
    PS: cadoul e frumos si delicat ca si tine:)

    RăspundețiȘtergere
  18. La multi ani !!!
    Multa sanatate , multe bucurii si multumim pt. sfaturile care ni le-ai impartasit !

    RăspundețiȘtergere
  19. La multi ani de realizari incantatoare si cuvinte pline de inspiratie! Felicitari pentru minunatul blog, pe care il urmaresc mereu cu placere, pentru bunul gust si culorile frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  20. La multi,multi ani!Sper sa fie multi caci te citesc de fiecare data cand postezi ceva si imi faci ziua mai frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  21. Vă felicit pentru activitatea de pe acest blog pe care îl urmăresc de puțin timp, cred că sunt cea mai nouă de pe aici. LA MULȚI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  22. Felicitari pentru activitatea indelungata! Am gasit de folos multe lucruri pe acest blog, asadar urmaresc cu mare interes fiecare postare.

    RăspundețiȘtergere
  23. La multi ani, Irina! Tie si blogului tau, implicit. Un blog aparte. Cald, luminos, curat. Un blog ce-mi face diminetile mai frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  24. La multi ani Irina!
    Urmaresc cu mare drag blogul si ma inspira in multe din indatoririle mele de crestina, sotie, mama si gospodina.

    Doamne ajuta si numai bine!
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  25. LA MULTI ANI!!!
    Ce frumos...
    Mie mi se pare tare greu sa poti scrie regulat cate ceva, bravo tie!
    Faci lucruri minunate, esti foarte organizata si ordonata.
    Felicitari!!

    RăspundețiȘtergere
  26. La multi ani, cu multe postari inspirate si la fel de multi cititori!

    RăspundețiȘtergere
  27. Laaaa muuuuuulti aaaniiii!

    RăspundețiȘtergere
  28. Irina, te citesc din vara lui 2009 si am gasit mult ajutor in ceea ce scrii tu, in sarguinta ta de fiecare zi! M-am bucurat ca nu ai renuntat la acest blog, am fi fost mai singuri si mai neinspirati fara randurile tale. De aceea iti doresc multi ani inainte si iti multumesc!
    Cristina P

    RăspundețiȘtergere
  29. Multi binecuvantati ani,de la Domnul!:)

    RăspundețiȘtergere
  30. Cu bucurie ma alatur si eu(lipsea MARTE), multa inspiratie si timp pentru a continua! :)

    RăspundețiȘtergere
  31. La multi ani! Sa cresteti mari!

    RăspundețiȘtergere
  32. La multi ani!
    Inca o data felicitari din suflet pentru blogul tau Irina,pentru postarile deosebite,pentru gandurile bune si sensibilitate,pentru spiritul inovativ,pentru credinta,lumina,delicatete si culoare!
    Cu drag,
    Mihaela V.

    RăspundețiȘtergere
  33. La multi ani! Eu te citesc de unul singur si mi se pare mult, dar 4 ani... felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  34. La multi ani, Irina, sper sa te citesc si peste 10 ani oricand am nevoie de 5 minute de relaxare. Aici, la tine, chiar ma simt ca "acasa". Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  35. Irina, multi ani inainte de bloggereala! Multe ai schimbat in mine prin intermediul randurilor tale!

    RăspundețiȘtergere
  36. Draga Irina, cele mai sincere felicitari pentru Dulcea Casa unde ma intorc mereu cu acceasi placere!! LA MULTI ANI si numai bine!!! Cu drag, Daniela

    RăspundețiȘtergere
  37. La multi ani si felicitari pentru cei patru ani de bloguiala. Sa dea bunul Dumnezeu sa te felicitam si peste 40 de ani!

    RăspundețiȘtergere
  38. Bine te-am regasit in frumoasa si dulcea ta casuta! Iti multumim de invitatie si iti dorim multi ani frumosi si plini de bucurii - si tie, Irina, si cititorilor tai!
    Cu drag, Ana

    RăspundețiȘtergere
  39. La multi ani!Dulce Casa.Ma bucur nespus ca am descoperit blogul tau.Mi-a fost de mare folos si bucurie.Bunul Dumnezeu sa iti ajute in toate cele de folos spre mantuire si la cat mai multe postari.Doamne ajuta!Gina

    RăspundețiȘtergere
  40. La Multi Ani inainte si bloggerit cu inspiratie. Sanatate, pace si mantuire.

    RăspundețiȘtergere
  41. La multi ani, draga Irina. Sa fii rasplatita cu toata dragostea pe care o trimiti catre ceilalti. O imbratisare mare!

    RăspundețiȘtergere
  42. La multi ani frumosi impreuna pe mai departe, Dulce CASA! Iti multumesc pentru ca esti in viata noastra si pentru absolut toate postarile tale cu care ne-ai incantat de-a lungul timpului...iti doresc asezare si bucurie in fiece zi. DOMNUL SA TE MANGAIE CEL PUTIN ATAT CAT NE-AI MANGAIAT TU PE FIECARE DIN NOI! (sau cel putin atat cat ne-a mangaiat El, prin tine in tot acest timp) :)>:D<

    RăspundețiȘtergere
  43. Vă urmăresc de câteva luni cu regularitate, în fiecare seară. Cu toate că foarte multe articole le-am apreciat, nu am comentat niciodată. Îmi doresc un cămin "dulce", aşa cum este descris în "filele" acestui blog. Iar dvs., la ceas aniversar, vă doresc la cât mai mulţi ani!

    Tot ce-i bun!

    RăspundețiȘtergere
  44. Eu nu ti-am mai scris niciodata! Dar te urmaresc de anul trecut cand mi-am adaugat blogul tau in Reader. EU nu sunt mamica, nici macar sotie dar tot am multe de invatat de la tine. Plus imi plac persoanele care se bucura de placerile vietii pe care unii le-ar numi marunte. Dumnezeu sa te binecuvinteze.
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  45. La multi ani dulce casa!
    Pasesc cu drag pragul casei tale aproape in fiecare zi ... Astept cu nerabdare postari noi intotdeauna!
    La multi ani Irina!

    RăspundețiȘtergere
  46. La multi ani dulce casa !
    Te-am descoperit intamplator acum 2ani si ceva si de atunci intru zilnic, pentru idei,organizare, liniste sufleteasca, si mai ales ,frumusete. Si, cu toate ca am vehime ca mama si sotie ortodoxa, de aici am invatat o multume de lucruri si am cunoascut virtual o multime de prietene.
    Iti multumesc ca rupi din timpul tau si ne arati si noua cat de frumoasa este viata !

    RăspundețiȘtergere
  47. La multi ani de bloguit si multi ani de impartasit din caldura sufletului tau. Imbratisari!

    RăspundețiȘtergere
  48. teodora laura10/2/11 10:57 a.m.

    De multe ori am gasit la tine "acasa" ,inspiratie si voiosie pentru casa mea.Cea mai noua e cea legata de crosetat;m-ai motivat sa ma pun in fata calculatorului si sa descifrez abc-ul carligului:)Multumiri pentru generozitatea cu care ne impartasesti toate cele bune.Multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  49. Irina,sa-ti creasca blogul mare :),daca pot spune asa.
    Te-as descoperit de putin timp si aproape zilnic imi rezerv timp sa citesc postarile tale din urma.
    Ma bucur sa te gasesc optimista in ce priveste cresterea copiilor,am si eu 2 baietei si bebe3 e pe drum. Am emotii,stiu ca o sa fie greu dar totodata nesperat de frumos!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  50. La multi ani!
    Te urmaresc aproape zilnic si prin intermediul blogului te simt ca o sora mai mare,de la care am invatat multe lucruri.
    La multi ani cu sanatate,draga Irina!

    RăspundețiȘtergere
  51. Sa ne fie de folos si noua si tie. la multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  52. La multi ani pentru dulcea casa a Irinei!

    RăspundețiȘtergere
  53. Irinuco,draga,sa ne bucuri si sa ne incanti privirile ani multi si de acum inainte ,cu ceea ce faci.Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  54. O, Doamne, ce mult mai săracă eram înainte să te cunosc, Irina! Dulce casă a fost pentru mine portiţa spre o lume minunată (cu toate neajunsurile ei!).
    Te îmbrăţişez cu drag, mulţi ani în Domnul, cu înţelepciune şi toate cele de folos spre mântuire!

    RăspundețiȘtergere
  55. eu iti doresc multa sanatate ca sa ma poti invata in continuare lucruri folositoare; sunt o mamica tanara care a avut si are nevoie de sfaturile tale...
    o zi frumoasa iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  56. Urez "La multi ani!" blogului tau, iar tie draga noastra Irina, iti urez multa intelepciune cu care sa ne incanti pe noi toti, atunci cand ne scrii aici, in casuta ta dulce! Sa fii sanatatoasa si sa te bucuri de familia ta, dar si de noi prietenii tai virtuali!

    RăspundețiȘtergere
  57. Foarte frumos servetelul! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  58. multi ani de acum inainte... pana acum iti citeam blogul pt. ca te urmaresc de pe blogul meu personal dar nu ti-am scris niciodata , acum cu acest concurs m-ai motivat desi poate ca mereu aveam cate ceva de zis. Eu sunt o femeie in formare ....tanara, nu am familie de mult timp si vreau sa ma formez frumos asa ca te urmaresc . Curand ne mutam la casa noastra ( acum stam cu parintii ) si vreau sa traiesc in curatenie , armonie ...sa -mi fac lucruri homemade...sa-mi pun flori...etc. Vreau sa mai vorbim pe viitor . Te-am pupat !

    RăspundețiȘtergere
  59. La multi ani! Blog-ul tau ma insenineza.

    RăspundețiȘtergere
  60. Claudia Drobota10/2/11 7:19 p.m.

    La multi ani si sper sa aiba viata cat mai lunga acest dulce blog! Eu l-am descoperit dupa ce am devenit mamica si cred ca mi-a creat dependenta....cum face orice dulce :)......daca intru intr-o zi pe net trec si pe la tine sa vad ce ai mai facut sau sa citesc postari mai vechi. Imi plac mult postarile vis-a-vis de educatia copiilor sau de momente zilnice....
    Multumim inca o data pentru parte din timpul tau in care ne impartasesti si noua lucruri frumoase si senine!

    RăspundețiȘtergere
  61. Buna, iti citesc blogul de peste 2 ani (e de fapt primul blog romanesc pe care l-am descoperit) si intotdeauna m-ai inspirat sa adaug ceva frumos la viata mea! Apreciez ceea ce faci!
    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  62. wow! Ce de comentarii...si pt mine dulcecasa e primul blog pe care l-am descoperit, si pe care de cand am intrat ma tot vrajeste sa mai intru:) am invatat multe de la tine si m-ai inspirat si m-ai motivat! Multumesc si la mai multi ani!
    ANNAMARIA Rosu

    RăspundețiȘtergere
  63. LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!
    Spor in toate, sanatate multa si tone de inspiratie!

    RăspundețiȘtergere
  64. La Multi Ani Dulce Casa! Esti blogul meu preferat. Te citesc zilnic , abia astept mereu sa postezi. Irina sa ai multa sanatate sa poti sa ai grija de familia ta si de blog.
    Mihaela.

    RăspundețiȘtergere
  65. La multi ani!Eu am descoperit Dulce casa acum doi ani , prin Povestiri despre Bunul Dumnezeu.Lili imi trimitea pe mess link-uri cu postari.M-am "indragostit" imediat de modul de postare ,de organizare... de tot...iar cand sotul meu mi-a trimis de curand un mail (primit de la colegi)acela cu berzele care duceau bebelusi de animalute :) m-am bucurat foarte mult.Eu il vazusem in 2010 sau 2009 cand l-ai postat de fapt pe blog.
    Si eu si fetele mele- Ana(15 ani) si Teodora(7 ani)intram cu drag pe la tine si ne este de folos intotdeauna.
    Doamne ajuta !
    sanatate intregii familii si multa bucurie!
    Va imbratisam cu drag de la malul marii!
    Luminita

    RăspundețiȘtergere
  66. La Multi Ani!!! Toate cele bune de aici de departe!

    RăspundețiȘtergere
  67. Si eu, si eu vreau sa particip! :P E delicioasa cana si cartea pare interesanta.
    La multi ani blogului si tie! :)

    RăspundețiȘtergere
  68. Felicitari pentru blogul minunat la care revin mereu cu mare bucurie. Pe langa faptul ca postarile sunt pline de sfaturi bune, transmit caldura si sentimentul de "acasa". Multa sanatate si multi ani intelepti autoarei blogului si tuturor celor dragi.
    Olivia

    RăspundețiȘtergere
  69. La multi ani! Si un mare MULTUMESC pentru articolele tale, care sunt o permanenta sursa de inspiratie pentru mine, ca sotie si mama.

    RăspundețiȘtergere
  70. Alexandra Ungur12/2/11 6:46 p.m.

    La multi ani, draga noastra! Multumim pentru darul de suflet pe care ni-l faci in fiecare zi!

    RăspundețiȘtergere
  71. La multi ani! Multumim pentru postarile pline de lumina si bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  72. La multi ani blogului Dulce Casa! La multi ani, Irina! Sa ne bucuri in continuare cu ideile tale. Urmaresc de aproape un an blogul tau si ma bucur de modul simplu si aproape de Dumnezeu in care iti traiesti viata.

    RăspundețiȘtergere
  73. LA MULTI ANI!...draga mea Irina...blogul tau imi odiheste sufletul de fiecare data...si sunt multumita ca am invatat multe lucruri folositoare...Adriana Truscan

    RăspundețiȘtergere
  74. Uau, 4 ani...Felicitari, Irina. La multi ani, dulce casa! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  75. La multi ani draga Irina, aproape in fiecare zi intru sa vad ce mai faci si ce mai zici. Am aflat multe lucruri noi si folositoare, dar dincolo de asta ma odihneste asa prezenta ta, prin gandurile si viata pe care o impartasesti cu noi. Iti doresc numai bine si sa natate multa tie si familie tale!Eliza

    RăspundețiȘtergere
  76. La multi ani pentru blog!sa fie la cat mai 'multisori" ani!Sanatate multa tie!Vreau sa spun ca blog l-am descoperit intamplator intr-o zi (iulie)cand cautam situri si bloguri ortodoxe!Mi-a palcut mult ce ai scris si de atunci citesc mai mereu ;articole noi si vechi (cand am timp)!Asta fiind al doilea comentariu (primul fiind la Putem privi pe soțul sau pe soția noastră ca pe un dar?)Dumnezeu sa te binecuvanteze

    RăspundețiȘtergere
  77. La multi ani! Multa inspiratie in continuare... multa sanatate si pace sufleteasca!

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.