duminică, februarie 27, 2011

Sâmbăta Roz

Am găsit pe un blog  o provocare ce mi-a plăcut - în fiecare sâmbătă să postezi imagini cu  ceva roz care îți place. Nu trebuie neapărat ca rozul să fie printre  culorile tale preferate. Imaginile pot fi din natură, din călătorii,  ceva ce ai lucrat manual, sau obiecte pe care le ai în casă.


Eu am început să  îndrăgesc rozul tot mai mult, deși altădată nu se număra printre  preferințele mele- și am o grămadă de idei roz în cap :)), pe care o să  încerc să le postez în fiecare sâmbătă. Dacă participați la Sâmbăta Roz lăsați un link la comentarii, ca să fiți vizitate.
Știu, e duminică seara, nu sâmbătă, dar nu puteam lăsa săptămâna să treacă fără Sâmbăta Roz :).
Căutând ceva pe net am descoperit un blog tare simpatic, dacă vreți să vă binedispuneți vizitați-l neapărat! E vorba de Fröken Elsas Virkblogg (Miss Elsa’s Crochet Blog), blogul unei doamne din Suedia, care face niște lucruri extraordinare. Mai jos e ceva roz de pe blogul ei :).
O micuță șoricică în așteptarea rochiței ei croșetate : Iar aici - rochița e gata :)Nu-i așa că e drăguță?Vă doresc o seară plăcută în continuare, și cât mai roooz! :)


Irina

5 comentarii:

 1. foarte simpatica d-soara soricica :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Şoricica e grozavă, i-am vizitat şi căsuţa şi am fost încântată!

  RăspundețiȘtergere
 3. Wooooow, ce soricica draguta!
  Oare cum ii face ?!?
  Vai, si cata atentie pentru detalii!
  Foarte draguta!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce draguta e!!!! chiar zilel astea ma gandeam la o cutie cu un personaj dragut pentru copii...hmmmmmm nu stiu cum se face dar avem multe preocupari similare si interese :-) Multumim pentru acest loc frumos si calduros, care este blogul tau!

  RăspundețiȘtergere
 5. Foarte frumos blogul tau, felicitari!
  Ideea cu sambata e roz e minunata. Daca nu te superi, o voi prelua si eu aici: http://petalacalatoare.blogspot.ro/
  Multumesc,
  Iuliana

  RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.