joi, ianuarie 13, 2011

Atmosfera de primavara

E nevoie de mâini ca să construiești o casă, dar numai inima poate construi un cămin.

Autor necunoscut


Afară e o atmosferă cenușie și cred că m-ar apuca depresia dacă aș privi prea mult pe fereastră. Gata cu zăpada, gata cu copacii minunat de albi - dar există și o parte bună - gata cu frigul :)). Sau, mă rog, aproape gata :).
Decorațiunile de Crăciun sunt strânse de mult, și deja mi-e dor de veselia și căldura pe care o aduceau în casă.

Deși în general prefer culorile de toamnă, am început să îndragesc culorile luminoase. Simt nevoia de mult alb, roz, turcoaz și vernil în jurul meu :). Cu pereții a fost ușor - din galbeni i-am făcut albi, dar în rest trebuie să improvizez.

în bucătărie rozul este adus de cănile cu trandafiri, și de o violetă de parma și de suportul  de lumânare alb, pe fața de masă brodatăDe la Ikea am cumpărat borcănașe pentru mirodenii, și o plantă suculentă de un verde închis, care luminează atmosfera întunecoasă din zona chiuvetei.


Îmi place bucătăria noastră acum, arată curată și primitoare. Mă strădui ca în fiecare seară să las totul pus la loc, și chiuveta lustruită - conform obiceiului pentru luna ianuarie de la Fly Lady.
Dimineața îmi face plăcere să pregătesc cafeaua fără să mă deranjeze vasele murdare, și încep o nouă zi cu bună dispoziție . Ceea ce vă doresc și vouă :)Vă doresc o zi frumoasă,
Irina