sâmbătă, ianuarie 29, 2011

Sâmbăta roz


Am găsit pe un blog o provocare ce mi-a plăcut - în fiecare sâmbătă să postezi imagini cu ceva roz care îți place. Nu trebuie neapărat ca rozul să fie printre culorile tale preferate. Imaginile pot fi din natură, din călătorii, ceva ce ai lucrat manual, sau obiecte pe care le ai în casă.
Eu am început să îndrăgesc rozul tot mai mult, deși altădată nu se număra printre preferințele mele- și am o grămadă de idei roz în cap :)), pe care o să încerc să le postez în fiecare sâmbătă. Dacă participați la Sâmbăta Roz lăsați un link la comentarii, ca să fiți vizitate.

Cum astăzi a fost o zi destul de mohorâtă, lumânărica mea roz pal a încălzit atmosfera. Am găsit-o în Hornbach, la standul cu reduceri. Era împachetată într-o cutiuță de carton, în care mă gândesc să depozitez nasturi, sau poate andrele.


 Cum patchorkul mă tentează foarte mult, dar deocamdată nu mă pricep la asta, m-am gândit să-mi fac niște fețe de pernă decorative, din peticele roz și albe tricotate.


Îmi place grozav degradeul acesta roz, și lâna se lucrează destul de repede. Când merg cu Ilinca la balet iau lucrul cu mine și tricotez.


Așa nu mă plictisesc, și fac ceva util și plăcut pentru casa noastră.


Dacă doriți să vedeți și postările altor participanți la Sâmbăta Roz, intrați aici .


Va multumesc pentru vizita, si va doresc o sambata roz !


Irina