vineri, martie 25, 2011

Idei pentru un interior simplu


Sunt și la noi câteva reviste de decoratiuni interioare, dar nici una dedicata vietii la țară. În Elveția aveau în magazin un raft  plin :)), și după vreun ceas de indecizie mi-am cumpărat trei : Country Homes, Land Leben
și  TraumWohnen & Genießen.
  Interioarele și exterioarele prezentate m-au cucerit- simple și de bun gust, ușor de realizat și cu mijloace modeste. Am selectat câteva imagini, sper să vă facă plăcere să le vedeți. Aștept cu nerăbdare următoarea apariție - în luna mai :).

Vă doresc o zi frumoasă!

Irina

De BunavestirePreacurată Doamnă, Stăpână de Dumnezeu Născătoare Fecioară, care poţi face tot binele, primeşte aceste daruri, care se cuvin numai ţie, de la noi, nevrednicii robii tăi, ceea ce eşti aleasă din toate neamurile, şi te-ai arătat mai înaltă decât toate făpturile cereşti şi pământeşti. Căci pentru tine a fost cu noi Domnul puterilor; şi prin tine am cunoscut pe Fiul lui Dumnezeu, şi ne-am învrednicit Sfântului Lui Trup şi Preacuratului Lui Sânge. Pentru aceea fericită eşti întru neamurile neamurilor, ceea ce eşti de Dumnezeu fericită, mai luminată decât Heruvimii şi mai cinstită decât Serafimii fiind.
Şi acum, Preasfântă Stăpână de Dumnezeu Născătoare Fecioară întru tot cântată, nu înceta a te ruga pentru noi, nevrednicii robii tăi, ca să ne izbăvim de tot sfatul celui înşelător, şi de toată primejdia şi să fim păziţi nevătămaţi de toată lovirea cea înveninată a diavolului; ci până la sfârşit cu rugăciunile tale, păzeşte-ne pe noi neosândiţi. Ca întru paza şi cu ajutorul tău fiind mântuiţi, slavă, laudă, mulţumită şi închinăciune, pentru toate să înălţăm unuia în Treime Dumnezeu, Ziditorul tuturor, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

(din Acatistul Buneivestiri)