sâmbătă, martie 26, 2011

Sâmbăta Roz



Am găsit pe un blog  o provocare ce mi-a plăcut - în fiecare sâmbătă să postezi imagini cu  ceva roz care îți place. Nu trebuie neapărat ca rozul să fie printre  culorile tale preferate. Imaginile pot fi din natură, din călătorii,  ceva ce ai lucrat manual, sau obiecte pe care le ai în casă.
Eu am început să  îndrăgesc rozul tot mai mult, deși altădată nu se număra printre  preferințele mele- și am o grămadă de idei roz în cap :)), pe care o să  încerc să le postez în fiecare sâmbătă. Dacă participați la Sâmbăta Roz lăsați un link la comentarii, ca să fiți vizitate.


De când cu sâmbăta roz am început să primesc cadouașe bineînțeles roz. Chiar și soțul meu, când l-am întrebat care e culoarea mea preferată, a răspuns foarte serios - roz! :)) De  la Alina am primit un iepuraș decorativ îmbrăcat în roz, care și-a găsit loc pe masa din bucătărie :).



Interesant e ca eu nu agreeam deloc această culoare, dar acum am început s-o apreciez tot mai mult. Despre ea cromatoterapia spune următoarele

Culoarea roz a fost asociata dintotdeauna cu inocenta si feminitatea, are proprietati calmante si relaxante, creeaza o ambianta optimista si odihnitoare.
 Rozul exprima tinerete, fericire si este ideal pentru camera copiilor sau pentru baie. Cei care prefera culoarea roz sunt romantici, talentati, cuceritori in conversatii si pastreaza un aer de inocenta juvenila.
Aceasta culoare este linistitoare pentru energiile emotionale ale fiecaruia dintre noi si ajuta la stimularea sistemului imunitar al organismului. 
*sursa

Așa că lucrez de zor la păturica pentru camera Ilincăi, poate îi mai întăresc sistemul imunitar dacă mai pun ceva roz pe-acolo :)). Sunt mult în urmă față de cum mi-am propus, dar îmi place foarte mult cum iese.



Vă doresc un sfârșit de săptămână plăcut în continuare!

Irina