miercuri, august 08, 2012

Yarn Along


Daca e miercuri, e Yarn Along. In fiecare miercuri iubitoarele de tricotat/crosetat si lectura sunt invitate sa posteze pe blogul lor, sau pe grupul de pe  flickr, o fotografie cu ce au pe andrele/croseta, si cu cartea pe care o citesc, si sa lase linkul pe blogul lui Ginny .


N-am participat la Yarn Along de cateva luni fiindca, spre deosebire de anul trecut, anul asta am lucrat foarte putin :((. Deocamdata nu vreau sa incep nimic nou, desi ma mananca degetele :)), fiindca vreau sa mai termin din proiectele deja incepute.
Desi mi-am propus sa lucrez macar un hexagon pe zi la paturica mea roz, nu am reusit sa fac asta pana acum - o sa incerc in lunile urmatoare, poate reusesc s-o termin.


La capitolul lectura sunt prinsa de cartile parintelui S. Kraiopoulos. Citesc acum "Taina mantuirii"- omilii la epistola catre Romani.

Voi ce mai lucrati, ce mai cititi?

Irina

11 comentarii:

  1. Buna seara Irina.

    Sa stii ca si eu ma straduiesc sa termin un fularash cu sculul de Alize castigat in urma concursului pe care l-ai organizat pe blog.Multumesc inca o data.:)
    Eu am terminat recent "Picioare de caprioara pe Inaltimi" scrisa de Hannah Hunnard-Editura Casa Literaturii Crestine si "Edenul de dincolo de codri" scrisa de Lisa Fischer despre Samuel von Brukenthal.
    Pentru copilasi si nu numai iti recomand "Lumina din fereastra.Povestiri crestine pentru copii" de la Editura Cartea Ortodoxa Bucuresti (traducere din limba rusa).

    Cu mult drag,
    Mihaela V.

    RăspundețiȘtergere
  2. Merge si goblenul sau doar lucrusoare crosetate si tricotate? :)
    M-am inscris si eu! Sper ca ma accepta si pe mine!
    Multumesc Irina!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte draguta o sa iasa paturica! Multumim de recomandare de carte, chiar in perioada asta ma gandeam sa imi mai cumpar cate ceva in concediu, daca ajung la manastiri...
    Eu pe langa Fam Ortodoxa am la coada de citit cartea "Binecuvantata fii inchisoare"; iar ca lucru de mana intentionez sa fac pt Alex niste pantaloni de casa pt la iarna.
    Te pup tare! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. beautiful! I made a blanket in similar colors - mine was just boring granny squares...oh I love your project!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu m-am ingropat cu totul in gradina mea,intre rosile mele,intre sticlele de bulion,dulceata si zacusca,dar tot am reusit sa crosetez o fustita pe care "micuta mea" adolescenta a luat-o cu ea in vacanta.Oricum deja am inceput o alta fustita pentru ca nu pot sa lucrez doar selectiv tinand cont ca am doua fete.Vreau sa mentionez faptul ca de multe ori ascult anumite carti in timp ce lucrez pentru ca nu pot face mai multe lucruri simultan,apeland sit-uri precum "carti audio".
    Sper sa poti termina si tu paturica....:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Spor la lucru, Irina!
    Si eu ma lupt cu finalul bolero-ului din revista "Usor de crosetat" si mai am si un poncho, tot de terminat.
    De citit insa nu am nimic pentru ca nu pot face si una si alta.
    Am sa incerc cu cartile audio...

    cu drag, anca

    RăspundețiȘtergere
  7. Splendida triada parintelui Kraiopoulos. Sunt 3 carti minunate: SUFLETUL MEU, TEMNITA MEA, o carte neagra despre Pocainta si cartea pe care o citesti momentan. Eu m-am apucat sa tricotez o geanta portocalie cu dungi negre si albe. Vreau sa termin ghemurile pe care le mai am inainte de a incepe altceva si sa cumpar alte fire.

    RăspundețiȘtergere
  8. Alexandra, mai e si Taina suferintei. Cea cu pocainta se cheama Adame, unde esti?, n-am ajuns la ea inca.Si mai e Pacatul si starile psihopatologice, la fel, foarte buna.

    Anca, eu ascult predici online, sau teatru cand lucrez.

    Adna- gradina, rosii..ehe, esti o fericita! :)Spor la lucru!nici eu nu pot citi in timp ce lucrez, dar am vazut ca sunt persoane care reusesc. Bunica mea, Dumnezeu s-o ierte!impletea sau croseta modele complicate fara sa arunce privirea pe lucru, si avea viteza f mare, nu stiu cum putea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Irina,bun imbold.Toata vara nu am lucrat nimic lucru de mana. De ceva vreme ma tot gandesc sa ies din starea in care ma aflu...
    Ma bucur ca esti prezenta...:)
    Vacanta frumoasa in continuare!
    Domnul sa va poarte de grija!

    RăspundețiȘtergere
  10. Corina, Doamne ajuta!si spor la lucru!

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.