luni, ianuarie 02, 2012

Un verset pe saptamana - 1 din 52


 amanunte aici
.................

Buna dimineata si bine v-am regasit la inceput de saptamana!
Versetul biblic pe care doresc sa-l memorez saptamana aceasta este din cartea profetului Isaia, capitolul 41.
 
Nu te teme, ca Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, ca Eu sunt Dumnezeul tau. Eu îti dau tarie si te ocrotesc, si dreapta Mea cea tare te va sprijini.
Isaia: 41.10 



Gasesc acest verset foarte potrivit pentru inceput de an. Un nou drum ni se asterne in fata, si nu stim cu ce ne vom confrunta. Prin intermediul mass-media primim tot felul de vesti care de care mai ingrijoratoare.In jur multi oameni trec prin boli, necazuri si dificultati. E firesc sa ne infricosam, daca privim problemele
omeneste. Dar in loc sa lasam frica sa ne conduca, si sa luam decizii proaste sub imperiul ei, putem alege sa ne indreptam ochii spre Dumnezeul nostru. El ne poate sprijini in orice necaz sau durere, si ne poate elibera de temeri si de griji. Traim cu frica fiindca nu avem credinta, n-avem rugaciune, n-avem fapte.
In „ Jurnal duhovnicesc” autoarea scria :
„trebuie sa scriu si eu despre aceasta frica pe care am trait-o din plin pe cand eram om vechi.Nu este ceva sa chinuie omenirea mai rau decat frica. Am trait frica de boala, frica de moarte, frica zilei de maine si de tot felul de amenintari care se pot ivi in orice moment pe acest pamant. De vreo trei ani insa m-am schimbat.Odata cu lucrarea Rugaciunii lui Iisus, frica a disparut. Avand un aparator puternic si bun, milostiv si drept,care-mi este Tata, stiu ca nimeni nu ma poate ajunge nici cu privirea.
Datoria mea este de a ma supune voii Sfintei Treimi, si asa sufletul meu va putea fi eliberat de intuneric si-i voi putea dobandi nemurirea.”



Dumnezeu sa ne ajute sa punem inceput bun!
Irina