luni, ianuarie 16, 2012

Un verset pe saptamana - 3 din 52


amanunte aici
.................
Buna dimineata si bine v-am regasit la inceput de saptamana!
Versetul biblic pe care doresc sa-l memorez saptamana aceasta este din Epistola catre Filipeni, capitolul 4.

Nu va impovarati cu nici o  grija. Ci intru toate, prin inchinaciune si prin ruga cu multumire, cererile voastre sa fie aratate lui Dumnezeu. Si pacea lui Dumnezeu, care covarseste orice minte, sa pazeasca inimile voastre si cugetele voastre, intru Hristos Iisus. *Filipeni 4:6,7


Cu totii ne dorim sa avem pace in inima si ganduri, sa nu traim coplesiti de neliniste si stres. Dar pentru ca Dumnezeu sa ne trimita pacea Lui, trebuie sa ne facem si noi partea noastra - adica sa nu ne impovaram gandurile si inima cu griji, ci sa-i facem cunoscut Lui Dumnezeu, prin rugaciune, tot ceea ce ne framanta, tot ceea ce ne dorim, tot ceea ce ne apasa. De multe ori ne rugam formal, ca sa ne facem „canonul”, uitand sa-i spunem Domnului durerea sau bucuria noastra, sa ne deschidem inima inaintea Lui.
Iata ca in vremurile acestea grele, ca si in necazurile pe care ni le aduce viata, avem la indemana o alegere : putem sa ne framantam si sa ne chinuim, impovarati de ingrijorare si de frica, sau putem veni la picioarele lui Hristos, ca sa ne revarsam inima inaintea lui, si sa primim la schimb pacea sufleteasca.
Va doresc o saptamana binecuvantata!daca participati la aceasta provocare, va rog lasati la comentarii versetul pe care doriti sa-l memorati, sau link catre blogul vostru, daca ati scris o postare pe aceasta tema.! daca doriti sa postati imagini, o puteti face pe pagina de facebook.
Irina