miercuri, august 15, 2012

Yarn Along

Daca e miercuri, e Yarn Along. In fiecare miercuri iubitoarele de tricotat/crosetat si lectura sunt invitate sa posteze pe blogul lor, sau pe grupul de pe  flickr, o fotografie cu ce au pe andrele/croseta, si cu cartea pe care o citesc, si sa lase linkul pe blogul lui Ginny .


Azi e mare sarbatoare, asa ca nu se lucreaza, in schimb avem ocazia sa ne vedem de suflet :). Saptamana asta am scos de la naftalina un sal crosetat, pe care l-am inceput anul trecut, ca sa mai lucrez la el.Nuntele de albastru  ma duc cu gandul la superbele culori ale plajelor tropicale... Am luat modelul de pe  Ravelry, se numeste South Bay Shawlette,
si are o dificultate scazuta.


Salul e foarte potrivit pentru o seara racoroasa pe malul marii...Pe noptiera am o carticica draguta, srisa pentru copii : Prima spovedanie de V. Maleaghin, dar poate fi citita si de adulti. Adevarurile de credinta sunt prezentate sub forma unei povesti interesante si atractive, a carui erou principal este un baietel de 8 ani, Aliosa.O recomand cu drag  si celor mici, si celor mari :).
Voi ce mai lucrati, ce mai cititi?

Irina