vineri, august 17, 2012

Ce-mi place sa fac in week-end


Mi-a placut provocarea Iuliei, de a aborda in fiecare vineri o tema despre care sa vorbim. Saptamana aceasta vom povesti despre ce ne place sa facem in week-end. 


In general fac in asa fel incat sfarsitul de saptamana sa nu fie aglomerat cu treburi casnice, teme de-ale Ilincai sau activitati legate de servici. 
Imi place ca uichendul sa fie cat mai liber, ca sa-l dedicam activitatilor care ne relaxeaza, astfel incat sa fim plini de energie la inceput de saptamana :).
1.Imi place sa ies cu sotul meu in oras, la o cafeluta, sau la un restaurant libanez, doar noi doi.

 Obisnuim sa facem destul de des lucrul acesta- intr-o familie cu copii e  benefic sa-ti aduci aminte ca mai esti si altceva, decat parinte. Mai ales intr-o familie solicitanta si galagioasa ca a noastra :). Evident, daca bugetul ne permite, preferam sa plecam impreuna o zi-doua din Bucuresti, dar asta presupune si ample miscari de trupe :)) (cine sta cu copii?), asa ca se intampla rar.

2.Imi place sa iesim cu totii la un gratar - preferabil in gradina noastra de la tara.

Stam toata ziua la aer curat, mancam ceva bun, fetele se joaca cu copiii vecinilor, si  eu pot sta linistita la umbra unui copac, citind sau crosetand.

3. Imi mai  place sa

  citesc, sa tricotez/crosetez, sa scriu in jurnal sau sa creez o pagina de scrapbook, sa beau ceai aromat cu biscuiti , sa mananc pizza, sau sa ma uit la un film bun.
 Voua ce va place sa faceti la sfarsit de saptamana?

Irina