duminică, decembrie 02, 2012

Incheiere la luna multumirii- si un dar de blog!

Vreau sa am destul timp cat sa nu las sa treaca pe langa mine singura viata pe care o am.
Ann Voskamp

Toamna s-a incheiat, si odata cu ea si noiembrie- luna multumirii. Imi pare rau ca nu am avut timp suficient pentru a scrie zilnic cate un gand despre multumire pe blog, asa cum mi-am propus initial. Dar chiar si asa, stradania de a-mi cultiva zilnic o inima multumitoare mi-a fost de mare folos.
Mi-am dat seama cat de usor ne lasam doborati de toate fleacurile, si cum gasim imediat prilej de carteala. Am incheiat luna cu o lectura deosebita : cartea O mie de daruri, scrisa de Ann Voskamp, autoarea blogului A holy experience.
Cartea reprezinta meditatii si ganduri ale autoarei referitoare la modul in care cultivarea multumirii i-a schimbat viata.M-am regasit in multe din gandurile ei si trairile ei- si am citit cartea pe nerasuflate.Si fiindca as vrea sa se mai bucure cineva de ea, vreau sa daruiesc un exemplar.
De aceea, ca incheiere la aceasta luna a multumirii va invit la un dar de blog, alcatuit din: ❤ cartea Annei Voskamp,  O mie de daruri ❤
❤ un carnetel pentru Jurnalul de Multumire :) ❤
❤ un ceai parfumat ❤
❤ o cutiuta pentru mici suveniruri sau bijuterii ❤

Pentru a participa, lasati la aceasta postare, pana pe 5 decembrie inclusiv, un comentariu in care sa scrieti un motiv de multumire din viata voastra, sau un citat referitor la multumire care v-a placut.
Pe 6 decembrie voi face tragerea la sorti, folosind random.org.

Va astept cu drag, si va multumesc!
Irina