Meniul saptamanii 14-20 ianuarie
Luni
mancarica de cartofi cu smantana si marar
oua umplute, cu maioneza
Marti
peste prajit, cu mamaliguta si usturoi
bors de legume
Miercuri-post
bors de legume (de marti)
Joi
Vineri -post
fasole batuta, cu muraturi
Sambata
bors de perisoare cu smantana
Duminica
ficatei la cuptor
cartofi piure
salata de varza rosie
Mic dejun, cina
lapte cu orez/paste/gris, ceai si paine cu unt (sau unt de arahide),
cascaval, zacusca, bruschete cu ciuperci
Desert
fructe (mere, portocale, grefe, banane, kiwi), nuci, alune
4 comentarii:
Cum pregatesti meniul chinezesc, cel cu ananas?
Una din schimbarile pe care mi le doresc in viata mea e strans legata de termenul ,,organizare''. Am urmat cateva din sfaturile tale si vad ca lucrurile sunt mai simple acum. Mi-am facut chiar si un plan de economisire. Sa vedem ce-o iesi.
Adriana, uite reteta
http://dulcecasa.blogspot.ro/2012/04/porc-cu-ananas.html
Multumesc!
Trimiteți un comentariu