Meniul saptamanii 21-27 ianuarie
Luni
mix de legume la abur, orez integral
salata de ton (ton bucati cu ulei si lamaie)
salata de cruditati
Marti
mix de legume la abur, paste integrale,
ou fiert, iaurt
salata de patrunjel
Miercuri-post
mix de legume la abur, cartofi copti in coaja
hummus
salata de cruditati, cu nuca
supa-crema de dovleac
Joi
mamaliguta cu branza si smantana
cartofi taranesti, la cuptor
Vineri -post
supa-crema de linte
mix de legume la abur, orez integral,
salata de cruditati cu nuci si seminte
Sambata
supa de pui cu taitei de casa
salata greceasca
Duminica
supa de pui-de sambta
pulpe de pui la cuptor, cu sos
orez integral
salata de cruditati
Mic dejun, cina
de dulce:
sana cu fulgi de porumb sau crutoane
musli cu iaurt
ceai, paine cu pateu de peste
de post
musli cu lapte vegetal si fructe
smoothie de fructe si legume
pateu de avocado
Desert
fructe (mere, portocale, grefe, banane, kiwi),
nuci, alune de padure, migdale
Mulţumim, Irina! Voi încerca şi eu să pun şi nucă în salata de crudităţi. O săptămână frumoasă!
RăspundețiȘtergeref bune ideile din meniu.multumim
RăspundețiȘtergereFoarte bune idei. multumim
RăspundețiȘtergere