luni, decembrie 09, 2013

Dar de blog!

Cum spuneam aici - nu am reusit sa pun postarea cu darul de blog pe 6, asa cum mi-am propus, dar nu-i nimic, mai bine mai tarziu decat niciodata.:)).Asa ca va invit sa va inscrieti la darul  de blog pentru Luna Multumirii.
Fiindca e si perioada Craciunului,m-am gandit la un cadou-surpriza : voi dezvalui continutul lui imediat ce castigatorul ma va anunta ca l-a primit.


Pentru a participa, lasati la aceasta postare, pana pe 14 decembrie inclusiv, un comentariu in care sa scrieti un motiv de multumire din viata voastra, sau un citat referitor la multumire care v-a placut.
Pe 15 decembrie voi face tragerea la sorti, folosind random.org.

Va astept cu drag, si va multumesc!
Irina

71 de comentarii:

  1. Hi, hi, Irina, la ce gusturi ai tu, nu ma indoiesc ca va fi ceva de tare mult bun gust!:) Multumirea vietii mele, pt care nu adorm fara sa multumesc iar si iar, sunt copiii mei, care ma invata cum sa ma formez, eu mai intai, ca sa pot fi mai apoi mama pt ei. Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara Irina. Eu voi scrie câteva cuvinte despre mulțumire :) Va doresc numai bine.
    "Mulțumirea este o stare interioară ce se dobândește în urma unor mari realizări pe diferite planuri, dar nu se limitează doar la atât, ci are de a face cu atitudinea inimii pe care o avem indiferent de condiția în care ne aflăm." Melania Leinfellner

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu as putea sa imi exprim mai bine si mai curat multumirea pentru tot ceea ce Dumnezeu a facut pentru mine, decat a facut-o parintele Ilarion Argatu:
    Îți mulțumesc, Doamne: pentru toată frumusețea pe care am văzut-o izvorând din Tine, pentru muzica tăcută a Inimii Tale pe care mi-ai dezvăluit-o auzului, pentru tot ce am simțit bun și minunat în viața mea, pentru tot ce prin harul Tău am înțeles, pentru lumina pe care am sorbit-o în adâncul meu, pentru iertarea pe care dăruind-o, am dobândit pace, pentru bucuria fiecărei clipe trăite în Tine Doamne, pentru viața mea, care e a Ta, o mică parte a simfoniei existenței, pentru iubirea copleșitoare cu care mă dezmierzi clipă de clipă, pentru tot ce am creat prin Tine bun și frumos, aducând cu umilință laudă Împărăției Tale divine!
    Amin!
    Sa ai o seara binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  4. luciana betel9/12/13 8:06 p.m.

    “Cum nu este aici un ceas, nici o clipa in viata mea, zice Fericitul Augustin, in care sa nu ma folosesc de binefacerile tale, Doamne, asemenea nu trebuie nici o clipa in care sa nu te am inaintea ochilor mei, in memoria mea, in care sa nu te iubesc din toate puterile mele” ( Augustin)

    RăspundețiȘtergere
  5. "Sa-i multumesti facliei pentru lumina sa,dar nici pe cel din umbra ce-o tine nu-l uita."Rabindranath Tagore
    Ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem impreuna intreaga familie,cu bune,cu greutati,dar impreuna!
    Seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu sunt multumita ca in anul acesta viata mea a inceput sa se aseze pe un fagas tihnit. Mai e mult pana departe dar e un inceput :-) Multumim pentru darul de blog!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a facut asa cum sunt, si ca nu ma lasa in momentele de grea incercare si ca are grija de mine indiferent de situatie! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  8. MARIA CARMEN9/12/13 10:34 p.m.

    Buna seara Irina.In seara aceasta o sa vorbesc de o multumire speciala pe care o port in suflet de ceva vreme...Ii multumesc lui Dumnezeu pentru regretul sincer pe care mi l-a pus in suflet pentru toate pacatele trecute si pentru tot raul facut vreodata.Ii multumesc pentru procesul zilnic in care ma aflu, de imbunatatire a propriei mele persoane,si mai ales pentru ajutorul care mi-l da, ca sa-mi pot iubi aproapele.(nu intotdeauna este usor).De multe ori imi rasuna in minte un citat pe care l-am gasit pe blogul tau si pe care deja il stiu pe de rost "Slava Tie Dumnezeule pentru necazul pe care l-ai trimis asupra mea.Cele vrednice de faptele mele eu primesc.Pomeneste-ma in Imparatia Ta".

    RăspundețiȘtergere
  9. "Să-i mulţumeşti făcliei pentru lumina sa, dar nici pe cel din umbră ce-o ţine nu-l uita."
    citat din Rabindranath Tagore
    Frumos blog! V-am descoperit de putin timp! Multe lucruri m-au inspirat deja! Multumesc! Sanatate va doresc!
    Marinela Florea

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc pentru sotul meu minunat, pentru copiii nostri, pentru tot ce am primit si primesc fie bine fie aparent rau. Pentru ca din istoria mea stiu ca tot ce a parut rau la prima vedere s-a transformat in bine.
    "Dacă i-am mulţumi lui Dumnezeu pentru tot ceea ce face pentru noi, nu am mai avea timp să ne plângem." - Richard Wurmbrand

    RăspundețiȘtergere
  11. Noi ii multumim Domnului pentru ca ne-a daruit sanatate, o familie linistita si unita si ne bucuram de fiecare clipa ce ne-a daruit-o sa o traim. Si multumesc Domnului ca ne-a scos in cale oameni de la care sa invatam multe lucruri de folosinta. Zile frumoase si pline de liniste va urez.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu ii multumesc lui Doamne pentru familia mea veche si noua :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Frumoasa ideea cu darul. Un decembrie cu multe multumiri si bucurii sa iti dea Dumnezeu.
    Eu ii multumesc lui Dumnezeu pentru fiecare clipa, pentru familia si caminul meu dar mai ales ca are grija de noi si asta o vad mereu in jurul meu...

    RăspundețiȘtergere
  14. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru puterea pe care mi-a dat-o de a trece prin cel mai greu moment din viata simtindu-L langa mine. Ii multumesc ca mi-a scos in cale oameni buni si ca in momentele de durere mi-a dat un semn ca e aici, ca asemeni unui far nu ma lasa sa ma pierd ci ma ghideaza spre mine insami! Delia

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu, in sfarsit sunt fericita ca am ajuns acasa. II multumesc lui Dumnezeu, Maicii Domnului si sfiintilor lui cei dragi ca nu imi mai este frica, ca nu imi mai caut locul cu infigurare, deznadejde si tristete. II multumesc ca am gasit linistea in ochii fetitei mele, in linistea sarbatorilor in biserica alaturi de tatal meu care l-a gasit in final pe Hristos.
    Si va multumesc si voua, mame care reusiti sa fiti alaturi de copiii vostri, sa nu uitati ca cel mai frumos lucru si cel mai mare e dragostea de mama si uneori aveti si timp sa scrieti lucruri atat de frumoase si utile.

    Sarbatori fericite alaturi de cei dragi.

    Georgiana C

    RăspundețiȘtergere
  16. Ii multumesc Lui Dumnezeu pentru familia cea minunata, pentru zambetul copilului meu si pentru sanatate.Avem atat de multe binecuvantari!El sa fie laudat!

    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumirea este secretul fericirii! Multumesc Domnului ca a fost langa mine anul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumesc pentru toate care sunt in viata mea in fiecare clipa si pentru cele minunate si pentru cele care ma ingenuncheaza uneori, pentru ca toate imi sunt de folos.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ii multumesc bunului Dumnezeu si Maicii Domnului pentru toate lucrarile si minunile pe care le-au facut in viata noastra. Pentru ca ne iubesc si ne lasa sa Ii iubim. Pentru ca Le simtim intotdeauna dragostea si prezenta in suflet si deasupra. Pentru ca facem parte din oamenii cu mintea si sufletul deschise catre Adevar.

    RăspundețiȘtergere
  20. "O, Preabuna si De-Viata-Facatoare Treime, primeste multumire pentru toate milele Tale si ne arata vrednici de binefacerile Tale ca, inmultind talantii care ne-au fost incredintati, sa intram in vesnica bucurie a Domnului nostru cantand cantare de biruinta: Aliluia !"

    Hristofora.

    RăspundețiȘtergere
  21. Frumoasa ideea darului misterior :). Ii sunt recunoscatoare lui Dumnezeu pentru ca pot sa visez, pot sa sper si pentru ca am credinta ca visele pot deveni realitate daca muncesti pentru ele.

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu multumesc pentru familia mea minunata, pentru clipele frumoase petrecute impreuna si pentru linistea si bucuria regasite in ultima vreme.
    O luna plina de magie iti doresc Irina!

    RăspundețiȘtergere
  23. MULTUMESC PENTRU TOT!

    RăspundețiȘtergere
  24. Incep prin a-ti multumi tie, draga Irina, pentru blogul tau minunat si pentru cadoul pe care il daruiesti in luna decembrie.
    Eu multumesc lui Dumnezeu pentru o minune pe care ne-a daruit-o dupa un impas greu. Ne rugam tot Lui sa ne ajute sa trecem cu bine peste toate.
    Sarbatori binecuvantate alaturi de toti cei dragi ai casei! Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  25. nu multumesc destul pentru tot ce am..pentru familia mea si pentru toate familiile minunate pe care le cunosc, pentru sanatate si prieteni, pentru muzica si fiecare noua zi data de Domnul, pentru grija Maicutei pentru noi.... Mihaela, Iasi

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu ii multumesc lui D-zeu pentru familia frumoasa pe care mi-a dat-o! Iti multumesc si tie pentru ca ai creat acest loc frumos, unde vin cu placere si mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  27. Tare frumos si dragut gestul de a darui! Atat de mult imi place hainuta blogului tau incat de multe ori intru doar ca sa o admir.
    Ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru familia minunatat pe care mi-a daruit-o: sot si copii, dar si pentru belsugul de dar si bogata mila revarsata zilnic peste mine!

    RăspundețiȘtergere
  28. Multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi, am o familie frumoasa, doua fete minunate. Multumesc pentru fiecare noua zi. Multumim pentru dar :)

    Marinush

    RăspundețiȘtergere
  29. Pe langa un sot minunat, cel mai mare dar pe care l-am primit de la Dumnezeu este fetita noastra de doar 6 luni. Slava si multumire Lui pentru toate!

    Manuela

    RăspundețiȘtergere
  30. Ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa :).

    RăspundețiȘtergere
  31. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru familia frumoasă pe care mi-a dăruit-o și pentru binecuvântările pe care le revarsă mereu asupra noastră. Doamne, miluiește-ne pe noi și lumea Ta! Cu dragoste frățească, de la Tg. Mureș, fam. Hancu

    RăspundețiȘtergere
  32. Slava lui DUMNEZEU pentru toata purtarea SA de grija, pentru toata binecuvintarea revarsata asupra mea si a familiei mele.Nu am cuvinte sa pot multumi Domnului pentru tot ce mi-a daruit...atit pot zice:,,SLAVA TIE DUMNEZEUL NOSTRU ,SLAVA TIE''! Valentina-Iasi.

    RăspundețiȘtergere
  33. Alexandra Ungur10/12/13 5:24 p.m.

    Multumesc Domnului pentru toata dragostea cu care-l inconjoara pe om in fiecare clipa. Multumim, Irina, pentru darul de blog!

    RăspundețiȘtergere
  34. Ii multumesc Lui Dumnezeu pt. minunile din viata mea, pentru cei 2 copii minunati, dar si pentru sotul meu drag, fara de care nu as fi fost asa de fericita cum sunt acum.
    Iti doresc sa ai parte de Sarbatori frumoase asa cum iti doresti alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  35. Cea mai mare multumire a vietii mele si totodata implinirea mea sunt copiii...david 4ani, Cristiana 1 an jumatate si bebelusul nr. 3, pe care il vom intalni la inceputul lui februarie...

    RăspundețiȘtergere
  36. Foarte frumoase comentariile dumneavoastra. Dumnezeu mi-a facut daruri minunate. Motivul meu de multumire sunt cei patru copii.
    Slava lui Dumnezeu penru toate! Multa bucurie sa aveti si voi!

    RăspundețiȘtergere
  37. Multumirea mea este ca orice gresala se poate indrepta prin pocainta si mila lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  38. Pentru familie, pentru părinți, frați și surori, prieteni de aproape și de departe, cărți, o cafea fierbinte în zori de zi, zâmbetele copiilor mei, vise pentru ei, pentru mine, pentru noi ca familie, care îmi dau curajul de a fi încrezătoare în Dumnezeu și în planul Lui pentru viața noastră... Un decembrie binecuvântat!

    RăspundețiȘtergere
  39. Anul trecut la aceeasi postare cu darul de blog, am citit un comentariu care mi-a ramas intiparit in minte multa vreme. Cineva multumea, pe langa altele, pentru bunatatea parintelui duhovnic. Tanjeam si eu dupa asa ceva, cautam un duhovnic dupa sufletul meu, si uite ca acum pot sa multumesc si eu lui Dumnezeu si Maicii Domnului pentru duhovnicul pe care mi l-a daruit. Am primit mai mult decat speram!

    Adriana

    RăspundețiȘtergere
  40. Multumesc Bunului Dumnezeu pentru sanatatea pe care o am ,pentru familia mea ,pentru tot ..Multumesc ca a fost alaturi de mine si m-a ajutat sa trec peste momentele grele din viata mea.Multumesc ca in acest moment cand scriu ascult colinde romanesti(multi nu au parte de aceasta bucurie,desi ar dori).Multumesc ca in fiecare zi ma asculta si ma ajuta sa fiu cu sufletul limpede si sa vad cat mai des posibil doar partea plina a paharului.Multumesc ca am de mii de ori mai mult decat altii desi nu sunt bogata.Multumesc ca ma ajuta ca si eu sa pot ajuta la randul meu.MULTUMESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  41. Multumesc pentru familia minunata pe care o am si pentru tot ce am! Multumesc ca pot ierta...

    RăspundețiȘtergere
  42. Cel mai mult ii sunt recunoscatoare lui Dumnezeu pentru cat de mult ma iubeste si pentru indelunga Lui rabdare.Si cumva, cu bucurie,pot spune ca nu gasesc destule cuvinte sa Ii multumesc indeajuns niciodata.
    Ecaterina R

    RăspundețiȘtergere
  43. "dar stiu cum te slaveste firea. Am privit iarna cum, sub tacerea lunii, intreg pamantul iti aduce tihnita rugaciune, invesmantat in haina alba, stralucind de nestematele zapezii. Am vazut cum se bucura de Tine soarele care rasare si-am auzit corurile pasarilor slavoslovind. Am auzit cum fosnesc codrii, canta vanturile si apele susura cu taina despre Tine, am auzit cum Te propovaduiesc cetele luminatorilor prin miscarea pe care le-ai randuit-o, cu intelepciune pe nesfarsitele intinderi.
    Ce e lauda mea ! Firea este ascultatoare, iar eu nu sunt. Atata cat traiesc si vad dragostea Ta, ravnesc sa-Ti multumesc, sa ma rog Tie si sa strig" (Acatistul de multumire - Slava lui Dumnezeu pentru toate)
    Multa bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  44. Motivul meu de deplină şi pioasă mulţumire e fetiţa mea fără de care nu ştiu cum am putut trăi până să o am. Ea e raţiunea mea de a fi şi toată iubirea mea e sădită în bulgăraşul acesta de veselie care îmi dă puterea să merg mai departe. Mulţumesc lui Dumnezeu că există!

    Ramona Beldiman
    Cluj Napoca

    RăspundețiȘtergere
  45. Şi eu mulţumesc Domnului pentru tot ce am primit. Pentru familia mea, pentru tot ce există bun şi chiar pentru greul pe care l-am primit în viaţă. Căci de aici am primit învăţătură şi putere. Ce nu ne omoară ne întăreşte.
    Şi îţi mulţumim şi ţie Irina pentru acest concurs inedit. Ne-ai făcut curioase.
    O zi frumoasă şi ţie şi cititorilor!

    RăspundețiȘtergere
  46. Multumim bunului Dumnezeu ca suntem sanatosi si ca are grija de noi!Slava Tie Doamne!
    Si cel mai important cred eu ca este sa nu ne amintim de bunul Dumnezeu doar in preajma sarbatorilor ci sa-L purtam in mintea si sufletul nostru in fiecare clipa!
    Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi, scumpa Irina!

    RăspundețiȘtergere
  47. Motivul multumirii mele este FAMILIA mea. Sunt multumita de sotul meu, de copiii mei, ca suntem impreuna si suntem sanatosi.

    RăspundețiȘtergere
  48. Doamne, iti multumesc pentru voia TA in viata mea!
    Toate cele bune tuturor!
    MihaelaT

    RăspundețiȘtergere
  49. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am cateva prietene ADEVARATE cu care pot merge pana la capatul pamantului, fara sa ma tem.

    Angela

    RăspundețiȘtergere
  50. Pe Tine te laudam, pe Tine bine te cuvantam, Tie iti multumim Doamne si ne rugam Tie Dumnezeul nostru.
    Cu drag si dor,
    Ana Florina

    RăspundețiȘtergere
  51. Multumesc pentru darul vietii concretizat in cele doua sufletele puse noua pe Cale.
    Laura

    RăspundețiȘtergere
  52. Eu ii multumesc Sfantului Nectarie si Maicii Domnului pentru ca mi-au ascultat rugile si, dupa foarte mult timp, mi-au implinit un mare vis: acela de a fi mama. Copiii pe care i-am adoptat sunt darul de sus si ne-au umplut viata cu de toate. O sa fie primul Craciun cu familie mare si frumoasa! Cata bucurie! Cum pot sa multumesc mai bine pentru asta?!
    Cristina P

    RăspundețiȘtergere
  53. ...multumesc pentru faptul ca sunt invatatoarea unor elevi de clasa aIIa , elevi ce imi dau posibilitatea de a fi mai buna in fiecare zi si de a cunoaste ce inseamna iubirea neconditionata a unui suflet de copil...

    RăspundețiȘtergere
  54. Sunt recunoscătoare pentru că trăiesc şi pentru momentele frumoase din viaţa mea. Ar trebui să mulţumim pentru lucrurile mici şi să lăsăm deoparte lucrurile negative.
    Numai bine,
    OIivia

    RăspundețiȘtergere
  55. ...Multumesc Bunului Dumnezeu pentru familia mea minunata...sotul si fiicele mele,pentru parintii mei,pentru prietenii mei cu care m-a binecuvantat...si multumesc ca inca putem respira in pace si ne putem face inca sfanta cruce fara sa fim impuscati sau decapitati...

    RăspundețiȘtergere
  56. Multumesc lui Dumnezeu pentru sotul pe care il am - linistit, blind, curat la suflet, rabdator, intelegator, credincios... Sa pornesti la drum in viata cu un astfel de om e o binecuvintare. Poate pe multi dintre noi ne inspaiminta ideea de casatorie, dar eu spun cu mina pe inima ca alaturi de el toate par mai frumoase, mai usor de trecut si mai usor de inteles!

    RăspundețiȘtergere
  57. Multumesc lui Dumnezeu pentru omul de langa mine, pentru clipele petrecute impreuna si pentru ca ne duce pasii pe o cale minunata, numai de El stiuta. Multumesc si pentru zambete de copii, pentru rasarituri si apusuri si pentru lumina din sufletele celor din jur

    RăspundețiȘtergere
  58. Multumesc cerului cami-a oferit sansa de a-mi cunoaste primul copil si de a ma bucura de el macar pentru cateva zile!

    RăspundețiȘtergere
  59. Multumesc lui Dumnezeu pentru bucuriile mici si mari, pentru cei din jur si pentru rabdarea lor, si pentru ajutor in toata clipa, mai ales in necaz.

    Adina

    RăspundețiȘtergere
  60. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru puterea pe care mi-o da, pentru greselile pe care mi le iarta si pentru incercarile pe care mi le trimite.Multumesc pentru imbratisarile copilului meu, pentru dragostea neconditionata a familiei mele, pentru coltisorul de rai pe care mi-l daruieste.

    RăspundețiȘtergere
  61. Multumesc Domnului pentru tot ce am, pentru tot ce sunt!
    Abia astept sa vad ce ai pregatit, draga Irina, pentru ca tu stii mereu sa bucuri intr-un fel aparte, deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  62. Pai uite incep prin a-ti multumim tie pentru acest gest frumos,acest dar.Apoi de-o vreme am inceput sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru fiecare reusita din timpul zilei si mai ales pentru ca are grija de noi si suntem sanatosi.
    Toate cele bune,
    Gianina

    RăspundețiȘtergere
  63. Multumiesc pentru ocazia de a participa la concurs, motive pentru care sa fiu multumita sunt foarte multe: pentru famile, sanatate, pace, mantuire si incerc cat mai mult sa si multumesc Tatalui pentru aceste mari binecuvantari!!! Cristina B

    RăspundețiȘtergere
  64. Multumesc Bunului Dumnezeu pentru oamenii minunati pe care ii intalnesc zi de zi in viata mea,si pentru familia mea vesela!
    Irina-Oana

    RăspundețiȘtergere
  65. Multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a daruit, dar mai ales pentru sotul si copilul minunat pe care ii am.
    Slava lui Dumnezeu pt toate!

    RăspundețiȘtergere
  66. E greu sa gasesc doar un singur motiv de multumire :) sunt multe, multe in jurul meu, dar acum imi vine in inima un motiv anume: acela de a redescoperi aceasta minunata lume, minunata, minunata, prin ochii unui bebelus! prin toate gesturile ei, prin mirari, prin joc, prin uimiri, suparari, chiote si cautari. Multumesc e putin spus!
    Madalina

    RăspundețiȘtergere
  67. Buna Irina . Multumesc tatalui ceresc pentru toate lucrurile din viata mea. Te pup si iti doresc sarbatori in tihna.Sa fie sanatoase fetitele tale..sa ai pace si bucurie in suflet. Si iti multumesc si tie pentru ca de muuuuulte ori am gasit aici exact mesajul care imi trebuia in acel moment.

    RăspundețiȘtergere
  68. Slava lui Dumnezeu pentru toate! Pentru toate darurile pe care le-am primit din belsug desi nu meritam deloc! Milostiv este Dumnezeu cu cei pacatosi asteptand cu dor intoarcerea lor!
    Te imbratisez!
    esti minunata! esti inspiratia mea:)
    Andreea A.

    RăspundețiȘtergere
  69. Nu tine direct de multumire, dar e adiacent: "Fericit nu este cel ce are mult, ci cel care isi doreste putin." Cred ca trebuie sa fim mai multumiti cu ce avem, dar acest lucru cere un exercitiu zilnic de vointa si smerenie.

    Aa.

    RăspundețiȘtergere
  70. Am ratat inscrierea...eu am retinut 15 ca fiind ultima zi....nu-i nimic.....ii multumesc lui Dumnezeu pentru TOT....atat.

    Am realizat si un carnetel al multumirii...las link...

    http://cusaturi-traditionale.blogspot.ro/2013/12/carnetelul-multumirii_15.html

    RăspundețiȘtergere
  71. Ramona, imi pare rau!o sa ma stradui sa organizez in fiecare luna un dar de blog, sper sa si reusesc :), si vei putea participa data viitoare.

    RăspundețiȘtergere

♥ ♥ ♥ Lasa un gand frumos! ♥ ♥ ♥
Comentariile anonime sau facute in scop publicitar vor fi sterse.