joi, octombrie 31, 2013

Noiembrie- luna multumirii- si o provocare



Anul trecut mi-am propus, si am reusit, zic eu, sa transform luna noiembrie intr-o luna a multumirii. Revin si anul acesta cu aceeasi provocare, intai pentru mine, dar si pentru voi, daca vreti s-o primiti.
In aceasta luna o sa fac un exercitiu de recunostinta pentru toate lucrurile bune si rele pe care bunul Dumnezeu le-a ingaduit si le ingaduie in viata mea, si va provoc sa faceti la fel :).
 De-a lungul acestor zile voi completa un jurnal de multumire, in care sa notez :
  • citate despre recunostinta
  • cel putin 10 lucruri pentru care ii multumesc lui Dumnezeu
  • motive de multumire in situatii neplacute
Pe langa asta le voi citi fetelor Polyanna- secretul multumirii , iar pe Ilinca o voi ajuta sa completeze un mic jurnal al multumirii.
 
Pentru confectionarea unui jurnal, gasiti si aici un tutorial.

 In plus voi incerca sa citesc sau sa ascult zilnic Acatistul de multumire.
In aceasta luna voi posta zilnic cate un citat legat de multumire, si sugestii pentru notite in jurnal, in caz ca doriti sa transformati si voi noiembrie intr-o calatorie a recunostintei :). Voi relua postarile de anul trecut, si voi completa sau voi revizui unde va fi nevoie.
Provocarea se va incheia cu un dar de blog la care va putea participa oricine va dori.
Va astept cu drag, si va doresc un noiembrie binecuvantat!
Irina

Mozaicul lunii octombrie

Sper ca n-ati uitat de mozaicul lunii !
Povestiti cum a fost luna octombrie pentru voi, in cateva imagini si cuvinte...


Pentru mine luna octombrie a fost oarecum mai calma. Am inceput sa ne obisnuim cu trezitul dis- de- dimineata, a inceput chiar sa-mi faca placere sa-mi beau cafeluta in masina, in drum spre oras.
Zilele au fost in general calde si senine, asa ca am stat mult prin curte, bucurandu-ne de soare si de natura.Ne-am intrat intr-un oarecare ritm pe care vom incerca sa-l mentinem si in vacanta.
Aproape ca am terminat salul inceput in septembrie, si am mai inceput unul ca deh, ma mancau mainile privind la lana cea noua :)).
Provocarea lunii octombrie m-a ajutat sa las alte lucruri deoparte si sa ma gandesc mai mult la familie si la caminul nostru (ultima parte a provocarii o voi posta sambata).

Voi cum v-ati petrecut luna octombrie? (colectia e deschisa pana maine seara)

Irina