luni, decembrie 09, 2013

Dar de blog!

Cum spuneam aici - nu am reusit sa pun postarea cu darul de blog pe 6, asa cum mi-am propus, dar nu-i nimic, mai bine mai tarziu decat niciodata.:)).Asa ca va invit sa va inscrieti la darul  de blog pentru Luna Multumirii.
Fiindca e si perioada Craciunului,m-am gandit la un cadou-surpriza : voi dezvalui continutul lui imediat ce castigatorul ma va anunta ca l-a primit.


Pentru a participa, lasati la aceasta postare, pana pe 14 decembrie inclusiv, un comentariu in care sa scrieti un motiv de multumire din viata voastra, sau un citat referitor la multumire care v-a placut.
Pe 15 decembrie voi face tragerea la sorti, folosind random.org.

Va astept cu drag, si va multumesc!
Irina

Un mic bilant
Am inceput anul sub semnul planificarilor scrise, si vad ca il inchei in acelasi ton. Mi s-a confirmat faptul ca ceea ce scrii ramane bine infipt in subcostient si uneori iti dirijeaza actiunile spre scopul stabilit, aproape fara sa-ti dai seama. 
Dar momentan nu vreau sa fac retrospectiva lui 2013, ci doar a saptamanii trecute :). Din tot ce mi-am propus sa fac, am reusit :
♥ sa fac bradul si sa decorez casa
♥ sa fac curatenie de sus pana jos -inutil, de altfel, ca deja nu prea se mai  cunoaste :)) 
♥ sa facem ornamente de brad cu Sf. Nicolae
♥ am facut la timp cumparaturile si am umplut ghetutele
♥ ornamentele pentru schimbul intre copilasi sunt aproape gata, sper ca cel tarziu miercuri sa le pun la posta ♥ am scos cartea lui Tony Wolf si citim in fiecare seara cate o carticica
♥ am facut un aranjament de Advent foarte simplu (si ieftin)
Ce a ramas nebifat e darul de blog pentru Luna Multumirii, nu am reusit sa postez pe 6, asa cum mi-am propus, dar e bine si mai tarziu decat niciodata  - urmeaza si asta, imediat :).
Voi cum stati cu pregatirile?

Irina