sâmbătă, aprilie 12, 2014

Jurnalul unei femei simple



Jurnalul a fost adus  in blogosfera romaneasca de Corcodusa.

PENTRU ASTAZI...
12 aprilie 2014, sambata, ora 8.00

♥  Afara...
ploua, o ploaie marunta si rece de primavara.

Ma gandesc ...
ca mai este foarte putin pana vom praznui Invierea Domnului.

Sunt recunoscatoare...
pentru flori

In bucatarie...
 miroase a cafeluta

Ce mai mesteresc/creez...
...am in minte un proiect de decupaj.N-am mai lucrat de foarte, foarte multa vreme.Luna trecuta fetele au descoperit culorile si toate materialele, si m-au rugat sa le invat cum se face.Au decorat singure o cutiuta, cadou pentru buni.Si ajutandu-le mi s-a facut dor.http://api.ning.com/files/LxgTrYw8IcmI2TF5CLdLBd-rlGNEgcg9747lgo4xTwx8f*Fqv*KNu*N0coiBuTMMmn*7PVX7WCPLY-qsIcXCKLsQoicjNtJe/smileysbusy507617.gif


Intentionez sa ...
ies la o plimbare in oras.

Citesc...
... Biblia

Sper...
 ... sa vizitez candva ferma lui Sepp Holzer 

Abia astept sa...
scap de niste examene importante.

Am invatat(invat) ...
...ca oamenii ma vor dezamagi de multe ori...fiindca sunt oameni...si eu la randul meu dezamagesc adesea, cu voie sau fara voie.



Prin casa...
...as vrea sa fac unele schimbari.

Ma intreb...
...unde poate fi certificatul meu de nastere.Nu-l gasesc, desi am cautat peste tot unde am crezut ca ar putea fi.

  Un citat preferat pentru azi...
,,
Odată, maica Gavrilia a fost întrebată: „Cum se face că vorbiţi atât de des despre faptele pe care Dumnezeu le îngăduie în viaţa noastră?“ Iar ea a răspuns: „Îmi dau seama că nimic nu se întâmplă fără voia lui Dumnezeu. Tocmai pentru că El este atotputernic. De aceea nu sunt neliniştită când văd nenorocirile care se petrec în jurul nostru. Dacă mă supun voii lui Dumnezeu, nimic rău nu mi se poate întâmpla“. „Aşa e“, i-a răspuns interlocutoarea ei. „Consideraţi, aşadar, că stresul este, practic, o formă de egoism şi o lipsă de credinţă“. „Da. Este lipsa deplinei încrederi în Dumnezeu. Şi supărarea intră în aceeaşi categorie. Atunci când mă supăr, este ca şi cum I-aş spune lui Dumnezeu că nu a făcut bine ce a făcut, că trebuia să facă aşa cum voiam eu. Dar cine sunt eu ca să spun un asemenea lucru? Mai auzi pe oameni zicând: «De ce mi-a făcut cutare aşa sau de ce mi-a zis că pe dincolo?» Se poate, însă, întâmpla ceva fără ca Domnul să ştie şi să îngăduie? Nu. Dacă-i aşa, atunci suntem liniştiţi.
Când nu avem sufletul liniştit, Dumnezeu nu ni-L poate trimite pe Duhul Sfânt ca să ne ajute. Duhul Sfânt vine numai la sufletul senin. De altfel, Mântuitorul a spus că ne va trimite Duhul cel Sfânt, Care ne va îndruma şi ne va învăţa cele ce vor să fie. Uneori nu trebuie să facem anumite lucruri tocmai pentru că nu sunt spre slava lui Dumnezeu. Dacă sunt spre slava lui Dumnezeu, fă-le, dacă nu, să nu le faci“."(sursa )

Unul din lucrurile mele preferate...
...diminetile linistite.

Cateva planuri pentru restul saptamanii...
...sa citesc.

O fotografie de astazi...



                                                                              
                                                                          Irina